2024-04-16

3 thoughts on “Нихал Йозерган: Българската диаспора има нужда от обща консолидирана мрежа

  1. Искам да я попитам не вижда ли Нихал разделящата роля в съществуването именно на турска етническа партия – дпс, която на всичко отгоре се съюзи с бсп, която си е бКп и 21 години от всичкия преход ни управляват двете в мир и съгласие. Защо тези изгонени насила хора от България подкрепяха всичките тези години дпс? Изоставиха децата си да не учат дори български, сега искат български паспорти, за да ходят в Европа.
    Моеро мнение е, че и турските изселници имат голямо участие в сегашния хал на България. Заради подкрепата си за дпс. Ако не бяха те – дпс нямаше да съществува днес.

  2. Ами право казва Нихал. И да допълня: кой е срещу избирателен район в Чужбина? ДПС и Атака, защото това не устройва тясно-партийните им интереси. Който не вярва, моля:

  3. Докато умните умуват… Днес за стотен път изтрих реклама в Е-маила ми „Купете ваучер на Била – помогнете на родителите си в България“ Немската компания Била печели от паричните потоци, които текат от чужбина за България. Разберете, ние емигрантите сме най-големите ви инвеститори в този нов и объркан свят. И докато българската държавна администрация прави това, което прави най-добре а именно краде и взима подкупи чуждите банки и магазинни мрежи трупат за пореден път богатство от мизерията на бългаския народ. Трупат долари от разделението ни. Как може разумни хора да смятат, че това разделение е въпрос на личен избор и стремеж към някакъв цивилизационен код. Това е просто бизнес и ние не сме печелившата страна в него. Предлагам ДАБЧ да спре работа. Тя е импотентмна и затова ненужна. Има ли богат българин в България или в Чужбина, който да иска да направи милиони помагайки на Родината си? Направете банка за парите на емигрантите. Направете я в България, предложете добри условия и печелете. Няма кой… Глас в пустиня. Знаете ли защо? Ами защото не сте бизнесмени, не сте и мъже. Вие сте просто кокошкари и номенклатурни издънки. Отивам да си куп

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *