2024-06-22

4 thoughts on “Днес в Ямбол, утре и на други места…

  1. Уважаема госпожо Бончева, нали на вас ви плащаше Ревански? Нали вие бяхте в инициативния комитет за спиране на строителството на депото, нали гражданите на Ямбол на вас трябва да са „благодарни“, че с вашите старания плащахме години глоби на ЕС. Да не ви припомням и за вестника който присвоихте по най-подъл начин от човека, който ви даде хляба… лека му пръст на Димов. Повече няма какво да ви се каже…

  2. Уважаема г-жо Бончева, няма нищо платено в тази публикация.
    Хубаво е това, което пишете, че г-н Ревански е дарител, че осигурява работни места и пр. Надявам се, че средствата, с които разполага, и бизнесът му не са свързани с партия, към която той официално не принадлежи (както пише Faktor.bg).

  3. Хванали сте оттук-оттам фалшивите новини. Не познавате човека, а коментирате. Ревански е този, който се опита да изведе на предни позиции гражданското участие в управлението на Ямбол още преди години като опита да организира референдуми по различни въпроси. Той е и този, който не напразно получи наградата на фондация „Енчо Керязов“ за най-щедър дарител, защото десетилетия с лични средства и труд подпомага спортни клубове, талантите, които ни прославят. Помагал е и на редица хора в затруднения. Създаде и поддържа над 100 работни места в ямболска област.
    Преди да плюете по някого, поразровете се малко, попитайте хората, които го познават лично. Това, което сте написали е по платените компромати на негов опонент, чиято слава в Ямбол е свързана с милиони кредити за общината, с редица съдебни дела за злоупотреби, с множество провалени проекти. Мога да ви предоставя и документи за твърденията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *