Home » Авторски страници, българи зад граница

Шести изпит по български език в Чикаго

2019.10.22 Няма коментари
Spread the love

Генералното консулство на Р. България в Чикаго има удоволствието да информира, че предстои провеждането на 6-та сесия на изпита по български език в рамките на програмата “Печат за двуезичност” (Seal of Biliteracy). Изпитващ орган отново ще бъдат специалистите от Департамента по езиково обучение (ДЕО) при СУ “Св. Климент Охридски”.

С цел улеснение на учениците и техните родители, за първи път изпитът ще бъде проведен децентрализирано, т.е. на няколко различни дати и различни места, както следва:

На 11 ноември 2019 г. – в училище “Света София”. За контакти и въпроси, свързани с изпита в това училище, моля, обръщайте се към г-жа Даниела Михайлова, директор.

На 27 ноември 2019 г. – в “Малко българско училище”. За контакти и въпроси, свързани с изпита в МБУ, моля търсете г-жа Живка Бубалова-Петрова, директор.

Предвижда се и провеждането на Пролетна изпитна сесия за учебната 2019/2020 г., като датата ще бъде оповестена допълнително.

Пожелаваме успех на всички ученици, явяващи се на изпита по български език!

 

Генерално консулство на Р. България в Чикаго

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.