2024-03-19

4 thoughts on “Отказани удостоверения за БГ произход. Случаят Елизабета Спировска-Милошевска

  1. Точно корупцията е и водещ мотив за пречки пред Македония за членство в ЕС!
    Ще прекъсне притока на рушвети – 5 000 евро за български паспорт от македонец.Ако Македония стане член на ЕС, тогава на македонците няма да им трябват български паспорти за да работят в Европа.Загуба за ненаситната паст на чиновника….

  2. Хората който управляват продажното ДАПЧ, не са нито късогледи нито безсърдечни, а са черкези с анти-бългатски стремежи, лоялни на Атина, Белград и Москва.
    В момента уж ни управляват така наречените „Обединени Патриотари“, да сте видели някоя подкрепа за някой наш сънародник от Егейска Македония???!!!
    Аз се чуствам още повече БЪЛГАРИН, без тяхното, корумпирано българско гражданство!

  3. Ако ДАБЧ не поправи очевидната грешка в отказа си, по-добре да се саморазпусне и да не се занивама с тази дейност. Това ли са „обективните критерии“ за признаване на българско потекло и самосъзнание?! Скандално неуважение и подигравка с усилията на хора , за които е тежко да се определят като българи в страна, в която всичко българско е сатанизирано и омразно. Не само трябва да издадат удостоверение в едномесечен срок, но и да се извинят лично за обидното отношение и протакане. Толкова ли сме много българите, та с лекота да загърбваме всеки, който минава през какви ли не трудности за да бъде признат за българин? Срамота!

  4. Толкова ли са късогледи и/или безсърдечни тези от нашите държавни институции!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *