2024-03-19

4 thoughts on “Инициатива призовава: Предложете достоен депутат!

  1. Този текст е писан преди повече от 5 години. И действително се нуждае от някакво осъвременяване. Но идеята е главната и тя е важната. А това, че отричате IQ тестовете не е изненада. Казвате го все пак на човек събрал максимално възможния резултат на тестовете на Менса. 🙂

  2. 2020-та сме и няма да ви се получи. Простете, но такава глупост не съм виждал. Има етноси в Бългатия, които ще бетонират статукво, каквото светът не е виждал и на дали след тази ваша недомислица ще види отново. Ще пренапишат учебниците по политически науки, така, че подобно недоразумение да не може да се повтори в така наречените „бели държави“. Менса не е критерий за висок интелект. Много моля, нека се уважаваме. Доказано е, че хора с прагматични професии и развиващи се в области от инженерните и компютърните специалности са с най-голям процент успеваемост на IQ тестовете.
    В цялост, разбирам смисъла, но възникват доста убезпокоителни въпроси, какви кандидати ще влязат в управлението. Правителство на шуробаджанащината. Трябваше да започнете с вашето IQ, преди да публикувате глупости.

  3. Мисля че трябватеда добавите материални санкции за всеки депутат допуснал загуби за държавата в размер на САМИТЕ загуби. Наказанията да не подлежат на обжалване. И под това да се подписват. Това трябва да важи за абсолютно всеки заемащ някакви позиции във властта.Когато загубите са в човешки животи или в културната и историческа памет на българите, тогава наказанието е доживотно, защото човешкият живот няма цена, както и животът на нашите предци ( културната и историческа памет). Може и да изглежда сурово, но така ще бъдат отбити мераците на келипирджиите. Освен това не обсъждате въпросът за ПРЯКАТА демокрация с който буквално ври информационното общество. Мнозина вече смятат, че представителната демокрация е в банкрут. Също така не обсъждате въпросът за талантите. Как да се организират те като водещи в изпълнителната власт и как да се организират брейнекипите им при Референдумно управление. Това днес ври и кипи в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *