Home » политика

Дари SMS и стани член на Инициативата “За прозрачност, сътрудничество и доверие”

2015.05.01 Няма коментари
Spread the love

Щом сте попаднали тук, значи, че вероятно сте от хората, които са решили да се присъединят към Инициативата “За прозрачност, сътрудничество и доверие” и нейната фейсгрупа „Действия за България”, чиято цел е да се съберат на едно място всички действени българи – правещи или готови да направят поне нещичко за България. И която ще търси 600 достойни българи за бъдещи депутати*.

—————————————————————–

Всички, които искат да станат редовни членове на Инициативата, може да направят малко, но ценно дарение по следните два начина:

1.) На номер  17777 изпратете SMS с текст  DMS CARITAS1

За намиращите с в България е най-лесно с дарителски СМС-и (така наречените DMS-и). DMS е платформа за изпращане на благотворителни sms-и и онлайн дарения в България. Изпращайки СМС, Вие изразявате Вашата подкрепа не само към Инициативата, но и към възрастните хора в нужда. Изпратете SMS с текст DMS CARITAS1 на номер 17777 с цена 1 лв. за всички мобилни оператори в страната. Вашите sms-и ще се получават и разпределят от известния и заслужил доверие „Български дарителски форум“. Лица до 20 години и над 60 години, както и инвалиди и безработни, ще изпращат еднократно един sms, а всички останали (работещи между 20 и до 60 години) два последователни sms-а.

След като дарите, моля не забравяйте да попълните по-долу контактната форма с вашите данни  (в края на страницата има пример, чрез който е показано как) или ни ги изпратете на имейл:  [email protected]  (този имейл прилича на посочения за контакт с Инициативата – вж. тук, но накрая вместо 1 има 3).

2.) Дарение през системата за онлайн разплащане ПейПал

Чрез натискане на бутона Donate за дарения (вижте го по-долу, вляво, жълт на цвят) ще преминете на защитената страница на PayPal Merchant ID: WC5QCLCG4TQE2 или [email protected]. Там ще може да направите дарение чрез кредитна или банкова карта, или чрез вашата PeyPal сметка. Това е почти същото, както и да купите билет от сайта ни – ако имате въпроси, вижте още обяснения ТУК или ни пишете на редакционния имейл, който ще намерите ТУК.

В края на всеки месец Eurochicago.com ще публикува информация каква сума е събрана. Дарените от Вас средства ще бъдат предадени на Ансамбъл “Верея” (линк). За пети пореден път, през април 2015 г. те организираха Фолклорен фестивал с участието на 35 състава от САЩ и Канада. Това ще са средства в помощ за следващия им, шести годишен фестивал. Следва бутона за дарения – кликнете на него:
——————————————————————————————————-

След като дарите, моля попълнете формата по-долу (под нея има пример, чрез който е показано как) или изпратете необходимите данни на имейла [email protected] (прилича на имейла, посочен за контакт с Инициативата – вж. тук, но накрая вместо 1 има 3).

.

Моля попълнете всички необходими полета за Вашия случай

* indicates required field

Ето пример как се попълва формата (по-горе), с която ни съобщавате за направеното дарение, след което (в срок от една седмица) ще получите номер, под който ще сте записан като член на Инициативата. Тази инициатива е отворено гражданство  обединение и членството в нея не пречи да членувате в други организации и инициативи, незабранени от закона.

Name:
Иван Петров Иванов

Email:
[email protected]

Subject:
Например: Записване или Дарение

Message:
Напишете тук каквото искате да ни съобщите….

City/Country
Например: Ново село, Сливенско или Торонто/Канада

Tel./Cell.
Ако сте изпращали дарителски SMS, напишете телефона си, от който сте го изпратили.

Напишете колко SMS-и, $ или евра сте дарили
Пример: 2 смс, 2 долара, или 2 евра

PayPal
Ако сте дарили с ПейПал, напишете датата, когато е направено това дарение или номера на транзакцията.

Забележка: Необходими са ни 5 работни дни, за да може транзакциите да се осъществят, а ние да проверим за получените СМС или долари/евра. След това ще Ви пишем, ще потвърдим присъединяването Ви към членовете на Инициативата и ще Ви изпратим удостоверение за това. Благодарим Ви за търпението!

————————————————————————————————————————————

* Тези бъдещи депутати ще бъдат избирани вътрешнопартийно чрез жребий – вж. видео). Инициативата ПСД си е поставила няколко основни задачи, но първата сред тях е да разбие със законни средства монопола на клептокрацията и политическото статукво в Народното събрание – там, където се приемат законите и се решава бъдещето на България. Имейл за връзка ще намерите в публикацията тук (линк).

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.