2024-04-18

5 thoughts on “Запомнете тези безспорни исторически факти

  1. Построих ви държава и домове. Ако не бяхме щяхте да работите за жълти стотинки на някой кулак. А, ама вие работите така сега ли ? Ем Бойко е пожарникар, деца, не е месия.

  2. dosta smeshna statiichica 🙂 tova „demokratichnia“ varinat na komunistichesko aktivno meropriatei li e ? Dvete strani na edna i sushta moneta … propaganda,propaganda i pak propaganda 🙂 I ne sga ne vi opravliava DS sega vi opravleva tova koeto i na zapad CHASTNIA MONOPOL 🙂 No tova neobrazovanite vi i promiti glavici ne mogat da go razberat 🙂
    A ako iztriete komentara mi po kakvo shte se razlichavate ot Todor Jivkov 🙂 PO NI6TO ! 🙂

  3. Жалко е, но е факт, че същата тази ДС ни управлява вече повече от 20 години. В момента е върхът на ченгеджийницата. Съдбата на хората и на държавата ни е в ръцете на най-посредствения и безскрупулен ешалон от ченгета и затова с такава сила се разиграва този национален цирк на „ние добрите ловим лошите“. Никога България не е била в по-безперспективна и отчайваща позиция.

  4. Поздравления, Чикаго! Престъпленията на комунистическите сатрапи трябва да се казват ясно, постоянно и на висок глас! Никога няма да забравим! Никога няма да простим.

  5. Много точен и верен исторически обзор!
    Бог да прости жертвите на тоталитарния комунистически режим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *