Home » Авторски страници

“Джанки в Манхатън” във Варна и Силистра. Премиера на “Възкресение”

2018.04.15 Няма коментари

На 23 април 2018 г., от 19 ч. местно време, моноспектакълът по текстове на д-р Хасан Евраимов “ДЖАНКИ В МАНХАТЪН” ще гостува във Варна. След гостуването си в Добрич, Шумен, Кърджали, Одрин и София, “Джанки в Манхатън” ще бъде игран и в крайморския град. Мястото на събитието е Радио Варна, бул. “Приморски” 22. Моноспектакълът се изпълнява от актьора от Добричкия театър Красимир Демиров. Освен моноспектакъла, на 23 април във Варна ще бъде представен и новият сборник с разкази на Хасан Ефраимов “ВЪЗКРЕСЕНИЕ”. Събитието във Фейсбук – тук.

На 2 май 2018 г. от 19 ч. местно време, “ДЖАНКИ В МАНХАТЪН” ще гостува и в Силистра, където също ще бъде представен новият сборник на д-р Ефраимов “Възкресение”. Организатори на събитието в крайдунавския град са издателство “Ковачев Прес” и Драматично-куклен театър – Силистра.

Хасан Ефраимов е издал досега романът “Метаморфоза” (2016) и сборниците с разкази „Дервишки караконджул“ (2016), „Събирачът на болка“ (2017), „Паралелен свят“ (2017), „Изпращачът на души“ (2017) и „Шейтаните от тавана на гара Хитрино“ (2017). “Възкресение”, който излиза тази година, е последната му книга засега. Разкази от този автор са включени и в два от литературните сборници, създадени от нашия редакционен екип и приятели – “Часовниковата кула” и “Читател до поискване”.

Видео откъс от моноспектакъла „Джанки в Манхатън“

Разказът „Джанки в Манхатън“ – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.