Home » Авторски страници

“Джанки в Манхатън” – спектакъл в Добрич по книги на Хасан Ефраимов

2017.06.08 Няма коментари
Spread the love

Спектакъл на КРАСИМИР ДЕМИРОВ по книги на ХАСАН ЕФРАИМОВ. Представяне на “ДЕРВИШКИ КАРАКОНДЖУЛ”, “СЪБИРАЧЪТ НА БОЛКА”, “ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ” и “МЕТАМОРФОЗА” в Добрич

00

Премиерата ще е на 21 юни, от 19.00 ч. местно време, в Младежки център – Добрич. Спектакълът по творби на Хасан Ефраимов ще изпълни актьорът от Драматичен театър „Йордан Йовков“ Красимир Демиров.

Авторът на романа „Метаморфоза“ и на сборниците с разкази „Дервишки караконджул“, „Събирачът на болка“ и „Паралелен свят“ Хасан Ефраимов подготвя издаването и на още свои книги. Негови разкази има и в сборника “Часовниковата кула”, с творби на български автори от три континента, който излезе през пролетта на тази година.

Хасан Ефраимов чете откъс от "Джанки в Манхатън" на Софийската премиера на "Часовниковата кула", май 2017 г.

Хасан Ефраимов чете откъс от “Джанки в Манхатън” на Софийската премиера на “Часовниковата кула”, май 2017 г.

Хасан Ефраимов е роден през 1966 г. в с. Трем, Шуменско. Завършил е Медицинския университет във Варна, специализирал е „Акушерство и гинекология“ в Медицинския университет в София. Работи като акушер-гинеколог в Добрич. През 2016 г. излязоха от печат неговият първи роман „Метаморфоза“ и първият му сборник с разкази „Дервишки караконджул“. Сборниците „Събирачът на болка“ и „Паралелен свят“ излязоха в началото на 2017 г.

Корицата на "Дервишки караконджул"

Корица на сборника “Дервишки караконджул”

Входът за спектакъла “Джанки в Манхатън” е свободен – благотворителен, в полза на Фондация “Свети Николай Чудотворец” и децата с интелектуални затруднения. Всеки желаещ може да дари, според възможностите си.

Фейсбук страница на събитието – ТУК

Разказът “Джанки в Манхатън” на Хасан Евраимов – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.