2024-04-26

4 thoughts on “Дъх на развалено

  1. Има прокуратура, разбира се, но:

    ТЕХНА, на МАФИОТИТЕ!

    С т.нар. „конституция“ от 1991 г. (де юре проект на текст за такава – вижте §§6, 7 и 8 от забележителната книга на проф.Янко Н. Янков-Вельовски ЛЕГИТИМНИТЕ ОСНОВИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ) ТЕ, МАФИОТИТЕ бетонираха СВОЯТА СЪДЕБНА ВЛАСТ над оскотяващото от наложения му геноцид българско население: прокламираха и наложиха ДОЖИВОТНА НЕСМЕНЯЕМОСТ и ИМУНИТЕТ на СВОИТЕ ПАРТИЙНИ КАДРИ в съда и прокуратурата.

    Във всички държави има мафии, но

    САМО В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА ИМА СВОЯ ДЪРЖАВА…

  2. Има ли “престъпление“ и дали има “умисъл“? Има ли “съпричастност“
    и въобще “въртят“ се едни пари около този, онзи и отчасти около съдебната палата. После питаме “къде е правосъдието“, но никой не ни отговаря, после протести и наказани съдии за забавени дела. Не ни прави впечатление как доказани престъпници чакат с години да оздравеят за да ги съдят, после и адвокатите им се разболяват и така докато изтече “давността“.
    Пак доклади със забележки от Брюксел и отново забрава. Хората от съдебната палата си строят хотели по морето, народа цъка с език и търси в джобовете си стотинки за хляб и мляко и пак протести и за какво протестира “няма значение нали е на протеста“ и пак се “въртят“ парите около същите хора…. и това е то нова демокрация.

  3. То не е за коментар… Ясно е, че е за прокуратурата, въпреки че такива “узаконени мошеничества“ в България са едва ли не нещо нормално.

  4. То не е за коментар… Ясно е, че е за прокуратурата, въпреки че такива „узаконени“ мошеничества в България са едва ли не нещо нормално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *