2024-03-28

1 thought on “FDA implantable chips and HR 3200 health bill care

  1. 30 юни 2009, вторник
    RFID Чиповете – Технологията, която ще унищожи човечеството
    (Технология 666 – Исус или Сатаната: вие избирате)

    Може би се питате какво всъщност е RFID?

    Вие дори не го осъзнавате, но RFID технологията е навсякъде около нас – използва се в паспортите, в дебитните карти, в кредитните карти, в картите за метрото и в ключовете за кола.

    RFID ( Radio Frequency identification) означава радиочестотна идентификация. Подобно на обичайните баркодове RFID– чиповете съхраняват и предават информация.

    “Маркирането” на хора в САЩ беше одобрено от Комисията по храни и лекарства през 2004 година, като трябваше да улесни обработката на персоналната медицинска информация, но процедурата намери и други приложения. Засега тя все още е напълно доброволна, а преди месец губернаторът на Калифорния Арнолд Шварценегер подписа законопроект, който забранява на работодателите да принуждават работниците си да си имплантират микрочипове за радиочестотна идентификация като условие за получаване на заплата или държавни помощи.

    Един от създателите на този микрочип е Карл Сандърс.

    100 души участват в проекта – от General Electric, Motorola, Bell Laboratories, Boston Medical Center, Stamford University.

    Той е ръководител на проекта.

    Хора от ФБР и ЦРУ са възложителите на този проект.

    Това не е научна фантастика, а е съвсем истинско: ако не вярвате, вижте рекламите, които вече се излъчват по американските телевизии.

    ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ Е ВЕЧЕ В ДЕЙСТВИЕ!

    Самият Карл Сандърс, който е ръкoводител на проекта, отрича тази технология (следва неговото твърде сериозно и безкомпромисно предупреждение):

    “Като християнин ви казвам: тази технология идва от тъмните сили.

    Ако имате Библия във вашия дом и отворите на “Oткровението на Йоан” – последната книга от Библията – ще видите защо се опитвам да ви кажа, че този чип ще погуби завинаги вашата душа.

    Хората от правителството, които възлагат проекта, искат този микрочип да приема и да излъчва сигнал,като използва литиева батерия. Литият се използва в батериите на часовниците, в батериите на пейсмейкърите. В микрочипа има намотка, която захранва тази батерия. Това е от техническа гледна точка.

    За да може тази батерия да се зарежда, трябва да настъпи промяна в температурата на тялото, за да задейства намотката, която да зареди батерията на микрочипа.

    Двете места, в които рязко се сменя температурата на тялото, са на челото под бритона и в ръката – и по-точно – дясната, защото повечето хора са десничари.

    Цитат от Библията:
    „16. И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
    17.та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.
    18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестотин шейсет и шест.“

    (Откровение 13:16-18)

    Думата белег идва от гръцки – чарагма, стигма, а числото на звяра е 666. Точно за това става дума в Библията.

    ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ!

    Няма значение колко пари имате, колко сте успели, колко сте известни.

    Ако не се покаете за вашите грехове и ако не допуснете Исус Христос във вашите сърца, няма да намерите място в Рая и ще страдате от неописуемите мъки в Ада, защото сте допуснали злото да ви заслепи.

    Не знам дали осъзнавате, но ние живеем в последните години на този свят. Ако се покаете за всичкото зло, което сте сторили, простите на онези, които ви мразят, и ако бягате от тази сатанинска технология, ще спасите вашата душа и Господ ще се погрижи за вас. Защото е казано, че който приеме белега на звяра – именно този сатаниски чип – ще си навлече Божия гняв и е обречен завинаги: няма връщане назад.

    Като християнин ви казвам: този чип е зло и ще ви погуби, затова независимо в какво ви убеждават и кой ви убеждава – не го приемайте.

    Като човек, който се занимава с технология от малко момче, ви казвам:

    всяко нещо с алгоритъм, което се внедрява, не се прави просто така.

    Ако приемете този чип, вие ще сте като полужив робот – няма да сте същият човек, но няма да има връщане назад.

    Господ да ви пази. Амин!”

    (Текстът е коригиран, допълнен и редактиран от Ник – поради многобройните грешки, неточности в превода и в пунктуацията, допуснати от преводача).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *