2024-03-28

2 thoughts on “Законопроектът за българите в чужбина е бил оттеглен днес от разглеждане в НС

  1. Цитат от законопроекта:
    „2. организира срещи с експерти и личности със значимо обществено
    присъствие в съответните области;“
    Това ми напомня за срещата на „значимия“ академик Дончев с българи в Холандия. Да се готви не по-малко значимия Доктор Онорис Кауза Христо(мамата)Стоичков! Агента Тервел вече не оглавява агенцията, но пък законопроекта си е направо изплагиатстван от брилянтния му чалга стайл! Странно как ли водят на отчет и как ли квалифицират българските граждани отвъд Капъ Куле???? Трябва да се консултират с академика. Ако и той не знае, Доктор Ицо Мамата да тегли една…….научна обосновка!
    Жалки нещастници! Светът се глобализира, падат граници, а те ни бройкат на отчет в консулствата! Спекулират с носталгията ни и по-доверчивите се предават на шовинистичните амбиции на червени мекерета. Мекеретата пребират хонорарите, а за нас остава „духовното извисяване“ от срещите и концертите на ефтините силиконови пачаври, които са призвани да разпръскват българската духовност с азиатски ритми и мелодии! И се кефим! Страшно се кефим! Толкова се кефим когато сме окичили златни кръстове, пък кълчим снага в ритмичен кючек, че арабите получават атаки на нежност към българщината при тази гледка.
    Дерзайте друзя! Гласувайте нетърпящия отлагане закон за българите в чужбина! Много хора се изплъзнаха от контрола на службите – вкарайте ги в асоциации, фондации и прочие, за да са ви под погледа!

  2. Поздравления за всички тези, които с усилията си объркаха плановете на няколко държавни чиновници опитващи се да си усигурят с този закон топли местенца на софрата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *