2024-04-26

2 thoughts on “Протести на Гражданска инициатива против корупцията и за честно правосъдие

  1. И аз съм пострадал от решения по КТ,от български съдии и ЕСПЧ,чийто едноличен съдия м.Януари 2014 г.не допусна жалбата ми за разглеждане/отказ от правосъдие/,подписана от съдебен служител Р.Димов,еднотипна с другите,изпращани на хората м.Декември,около 9000 жалби,недопуснати за разглеждане от този съд.В ел.издание на“Правен свят“ в Коментари има подробна инф.от адв.Грозев,адв.Екимджиев за дейността на този съд-златен за богати и влиятелни,прах в очите за обикновените хора.Публично няма да се назовавам,защото имам и др.дела в РБ,на които не искам да се повлияе отрицателно,защото така става в тази система.И на свестните съдии по някога се повлиява.

  2. Има основания за съмнение, че в Съда по правата на човека в Страсбург се оказва влияние за да не бъдат допуснати жалби на българи до разглеждане. Национална инициатива Против корупцията, за честно правосъдие и правова държава издирва българи на които е отказано разглеждане. Ако вие сте сред тях или имате такива познати – включете се във фейсбук групата тук: Страсбург без корупция.

    Истината за българското правосъдие: Шокираш Анализ на правосъдието Висш съдебен съвет или „глава на мафията“? Защо съдиите в България лъжат безнаказано Проектът за нов Наказателен кодекс обслужва мафията

    Ако осъзнавате проблема: Включете се спешно в инициативата Против корупцията, за честно правосъдие и правова държава. Имаме по-малко от месец за да направим промяна. След това ще бъде късно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *