2024-04-26

22 thoughts on “В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра

  1. Пачата на снимката се казва Перниле Скибер и е от така наречената партия Enhedslisten, Демек обединена листа.Обединили са се тотална измет,комунисти, маоисти, анархисти и всякаква червена паплач, дори имат депутат който е едновременно комунист, педераст и евреин и беше активен подържник на идеята в датските църкви да се венчават педалии лезбийки.
    И най/тъжното е, че тези другари получиха десет процента от гласовете на последните избори в Дания

  2. Ама Петьо/ същото важи и за Деси,миндил недоклатен кво ми сравняваш хората с растенията ма мършо прогнила, ако ти се считаш за дърво,макар че очевидно мозъкът ти е колко на такова -хубаво, но болшинството от останалите се считаме за нормални и подобни изродщини ни отвращават най-дълбоко! А и да ти кажа тук теорията ти издиша щото в природата такова гнусно явление като педерастия не съществува и не ми давай растенията пак за пример,че ако си ми пред мене така бих те обуал с някой здрав клон,че ще ти се срастне с черепа!!!
    А що се отнася до двата урода на снимките пръвата с удоволствие бих и направил главата на пихтиена червена каша с някоя арматура, а втората заслужава да я пуснат в Цетралния софийски затвор да й се „нарадват“ там, сигурен съм ,че повече от 1-2 сед няма да издеяни!
    Тия отрепки съвсем се самозабравиха,ама нека само да се пробват да прокарат еднополови бракове или инцести тук, кръв ще се лее по централните улици – в това съм сигурен!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *