Home » Избрано, политика

В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра

2013.05.26 22 коментара
Spread the love

Кръвосмешението се издига като нова европейска ценност

Успоредно с легализацията на т. нар. “еднополови бракове” (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педерасти и лесбийки да “осиновяват” деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста – секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като “европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието “инцестофобия“, а всички “инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. “Еднополовите” или, както те наричат сами себе си – “новото джендър-общество“, са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

Документ 1
2010 г.
ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

 Шведската депутатка Моника Грьон. Снимка: Корнелия Нордстрьом, Expressen.se

 

Документ 2
2012 г.
ДАНИЯ

Датската политичка Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за “джендърна норма” с цел сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex

Перниле Шкипер. Снимка: Friatider.se

Danska Miljöpartiet vill legalisera incest – för att ändra ”genusnormer”

Документ 3
2013 г.
ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцарии
Видеодебати:
http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

Документ 4
Metrobloggen.se

Борбата срещу “инцестофобите” е важна насока в програмата на европейските неолиберали.
Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
“Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция”.
metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

.

Любомир Чолаков,

Lyubomircholakov.blog.bg

 

22 коментара »

 • Нацистки Касапин said:

  Ама Петьо/ същото важи и за Деси,миндил недоклатен кво ми сравняваш хората с растенията ма мършо прогнила, ако ти се считаш за дърво,макар че очевидно мозъкът ти е колко на такова -хубаво, но болшинството от останалите се считаме за нормални и подобни изродщини ни отвращават най-дълбоко! А и да ти кажа тук теорията ти издиша щото в природата такова гнусно явление като педерастия не съществува и не ми давай растенията пак за пример,че ако си ми пред мене така бих те обуал с някой здрав клон,че ще ти се срастне с черепа!!!
  А що се отнася до двата урода на снимките пръвата с удоволствие бих и направил главата на пихтиена червена каша с някоя арматура, а втората заслужава да я пуснат в Цетралния софийски затвор да й се “нарадват” там, сигурен съм ,че повече от 1-2 сед няма да издеяни!
  Тия отрепки съвсем се самозабравиха,ама нека само да се пробват да прокарат еднополови бракове или инцести тук, кръв ще се лее по централните улици – в това съм сигурен!!!!!

 • васко said:

  Пачата на снимката се казва Перниле Скибер и е от така наречената партия Enhedslisten, Демек обединена листа.Обединили са се тотална измет,комунисти, маоисти, анархисти и всякаква червена паплач, дори имат депутат който е едновременно комунист, педераст и евреин и беше активен подържник на идеята в датските църкви да се венчават педалии лезбийки.
  И най/тъжното е, че тези другари получиха десет процента от гласовете на последните избори в Дания

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.