2024-05-06

22 thoughts on “В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра

  1. .
    5 И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята и, че всичко, което мислите на сърцето му въображяваха, беше постоянно само зло,
    6 разкая се Господ, че беше направил човека на земята, и огорчи се в сърцето Си.
    7 И рече Господ: Ще изтребя от лицето на земята човека, когото създадох, – човеци, зверове, влечуги и въздушни птици, – понеже се разкаях, че ги създадох.

  2. Те и без това се шибат повсеместно без значение брат,сестра ли.. така,че подобно узаконяване е само едно легализиране на казуса! Но,не виждам какво,толкова се реве,след,като и тук се правят такива неща..влезте в първата мангалска махала и само гледайте! Чукат се всички подред,кой с когото му падне…,че,откъде,иначе ще имат сексуална,нагледна култура?!Някой,да ми каже,като,как се просвещават в секса въпросните типажи?!Да не би да си разговарят относно полова просвета помежду си…да.бе..нагледно и толкоз!Това е жестоката истина!Бидейки служебно там,съм виждал с очите си как татето наляга дочката,после мама и т.н.

  3. Кръвосмешенията съществуват, откакто съществува Човечеството. Адам и Ева като са ги народили, поколенията им са били роднини тогава, братя, сестри, братовчеди. С кого мислите са правили секс – помежду си, разбира се. Така че, какво ми се правите на света вода ненапити, всички носим в гените си следствията на тези кръвосмешения и това не е нещо ново, че да викате „ауу пази Боже“, а нещо което едно време е било напълно нормално, а защо днес се приема за нещо ненормално? Някой може ли да ми обясни какво му е ненормалното на един мъж и една жена да правят секс, щом и двамата го искат, не казвам да правят деца, макар че едно време това даже е било задължително в знатните родове, за запазването на кръвната родова линия – да се женят само измежду членовете на рода.

  4. Миро
    Бог ни е създал със свободна воля
    До някаква степен е така ,но никой не избира да се разболее тежко ,да катастрофира ,да страда от несподелена любов ,да полудее и прочие ,съдбата го избира ,ти може да си убеден,че никога няма да убиеш човек ,но не се заричай често животът поставя хората в роли ,в които не иска да бъде.
    Хората не избират да се влюбят в роднините си ,кръвосмешението се среща при растенията нарича се инбридинг също и при животните ,не искам да ми се случва подобно нещо ,както и да е .
    Ще се наложи МНОГО ГОЛЯМА ЧИСТКА ОТГОРЕ …
    То май освен да съди друго не прави ,ако беше толкова добър ,колкото всички описват нямаше да наказва ,а щеше да спасява 😉
    Ако Господ мрази и съди ,значи не е онова добър ,което всички описват 😉

  5. А защо не узаконят и убийството, та да можем всички законно да се избием един друг и да свършат най-накрая мъките?

  6. Петя, защо всички атеисти обвинявате Бог за всички лоши неща. Бог ни е създал със свободна воля и човешките идиотщини са си човешко творение, както и коментираната тема.Пътя на днешната цивилизация отива към Содом и Гомора и това е факт. Всички ГМО-та, радиации, кръвосмешения и хомосексуализъм водят до тотално израждане на човечеството – не само в морален аспект, а и биологически. Ще се наложи МНОГО ГОЛЯМА ЧИСТКА ОТГОРЕ … 🙂

  7. Всъщност, аз мисля, че това на първо време е предназначено за \"консумация\" от приемните родители, особено обратните такива. Там така и така това е по-скоро норма, отколкото изключение. При увеличения обем деца, които се превъртат през разни такива \"семейства\", това е добро оправдание да не се грижат за случващото се с детето. Освен това, очевидно, европейската и световна политика, обслужвайки някого, е на принципа – колкото по-зле, толкова по-добре. Във всеки случай, жертвоприношенията, изземването на органи и канибализма, скоро също ще са на дневен ред. Защото и те са широкоразпространена практика. Така е в Нова Вавилония…

  8. Всъщност, аз мисля, че това на първо време е предназначено за „консумация“ от приемните родители, особено обратните такива. Там така и така това е по-скоро норма, отколкото изключение. При увеличения обем деца, които се превъртат през разни такива „семейства“, това е добро оправдание да не се грижат за случващото се с детето. Освен това, очевидно, европейската и световна политика, обслужвайки някого, е на принципа – колкото по-зле, толкова по-добре. Във всеки случай, жертвоприношенията, изземването на органи и канибализма, скоро също ще са на дневен ред. Защото и те са широкоразпространена практика. Така е в Нова Вавилония…

  9. Da kato gledam nestata vyrvjat kym svoja krai.
    Predi da doide Vtoroto Prishestvie mai sveta ste se samoizjade, samoiztrebi, i o uzhas.
    Da togava ste ima dva lagera, no Bog e promislil vsichko.
    Njama da ostavi Pravednija.

    Zalko za bokluka, koito trjabva da minava prez mozyzite ni.
    koito si go pravi,pone da go pravi taino i da ne razvrastava naroda.
    Napravo kato go cheta, me e sram da gledam v redovete.

  10. Така е! Понеже много евреи се навъдиха в Европа, а за тях такива сношения са нормални и ги правят, затова натам отиват работите.

  11. и защо бре, петя, никой няма право да съди друг?! щото ти си казала?! бах ви в тъпите толерасти, искате да ни накарате да приемем всякакви идиотщини за нормални! след като природата е лиила педалите от възможност за размножаване, а кръвосмешенията раждат изроди, коя си ти, че да казваш кое е нормално?!

  12. Вместо да плюете хората ,които са хомосексуални или тези с кръвосмешение и да ги сочите с пръст си плюйте в пазвите и си викайте дано не ми се случи на мен .
    Никой няма право да съди ,да упреква ,да наранява другиго с обидни думи ,никой няма правото да причинява болка другиму ,да сбъркано е до някаква степен ,но не забравяйте,че съдбата често поставя хората в роли ,в които не иска да бъде .
    ani – страх от Бога ли ,Бог ,ако беше толкова добър,колкото всички представят нямаше да поставя хората като прокажени и да ги наказва така ,той освен да съди какво може да прави пак да съди.
    Хората се мазнят на Господ Бог ,благословят го ,за да ги мачка по-малко …
    Има ли застраховани от катастрофи,болести,несподелени любови ,не знам кой нормален иска да му се случват неприятни неща……

  13. „Въвежда се понятието “инцестофобия“, а всички “инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. “
    Тия депутати преди да станат депутати май трябва да минават психо тестове!

  14. До liusien: А има ли дефакто български медии аз мисля, че не!

  15. Айде де, откога чакам. Дано скоро и у нас!

  16. Още една страна липсва от списъка с практикуващите кръвосмешения и това е Гърция! Що се отнася до това етично ли е или не въпросът направо е просташки. Как изобщо може да се допусне обсъждането на такова противно нещо! Ама че дивотия.

  17. Настоявам колкото се може по-бързо да се махаме от тая ПОМИЙНА ЯМА, наречена ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Няма нужда покрай покварените и малоумни недоклатени „европейци“, да влизаме в тоя ненормален техен водовъртеж!!! :((((((((((((( Защо в БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ не споменават нищо за тоя огромен проблем???????? Толкова прогнило мислене не съм вярвал, че може да имат хора, които се правят на най-великите, а в същото време и реално са най-завършената МЪРША!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((((((

  18. Тези откачалници и антихристи,които изобщо коментират тази противна тема за кръвосмешението явно всеки от тях е роден именно от такава връзка!Изроди!!!Нямат страх от БОГА и нямат никакъв свян!Проклети идиоти!

  19. ама ако се пробват тук ще има война!

  20. Уязваването на човешката личност в най-съкровената част на душата ѝ показва стремеж към пълно оскотяване на човека. Чест, достойнство, почтеност, чистота на нравите са понятия, които съвременната цивилизация постепенно и настъпателно отхвърля. Това предизвиква все по-голямо разделение между хората, между тези, които приемат развратът за свой идол, свое знаме и тези, които се отвращават и отхвърлят този начин на живот. Естественото развитие е вторите да бъдат маргинализирани от обществения натиск на първите. Така измислената да прикрие инвазията на развратяването на човека толерантност предизвиква крайно разделяне и противопоставяне на хората. Краят на подобна цивилизация е предизвестен/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *