2024-03-29

1 thought on “Олимпиадата на нашето (не)доволство

  1. Брилянтен анализ на посткомунистическата спортна (не само) политика на българската Мафия!

    Не, няма грешка – Мафия!

    Защото, както преди години проф.Янко Н. Янков-Вельовски сполучливо пръв отбеляза, „Във всички държави има мафии, но само българската Мафия си има държава…

    Още: онова, което искат да ни представят (нам, на българите, на Европа и на света) като държава, според професора не е нищо повече, освен „нискойерархично звено на Червената мафия„.

    Същата оценка той дава на официалните институции – парламент, президент, правителство, прокуратура, съд – поставени в системата на Мафията по-ниско от бардак за удовлетворяване на сексуални нагони.

    Дали институциализиралата се Мафия би могла да бъде загрижена за духовния и материалния просперитет на подневолното й население?

    В резултат от нейните грижи се очертаха два иначе несъвместими полюси:

    -от една страна – шепа внезапно, за една нощ, “неведомо как” баснословно забогатяла шайка (кодови сметки в западни банки, офшорни фирми, куфари с долари, добити за стотинки РМД-та, и още, и още, и още…), ширеща се в палати, достъпът до които е възможен само по въздуха – с хеликоптери – и то само за гледане, но не и за пипане; доведени „издалеко, подобно сотням беглецов“ чужди кръвосмукачи, алчно зинали за сиромашките левчета на изпdдналия в прострация българин;

    -от друга страна – интелигенция, ровеща в боклукчийските контейнери (вкл. учители със заплати, три пъти по-ниски от милиционерските); измиращи като мухи пенсионери, неможещи да си позволят кофичка кисело мляко и/или едно кафе дневно; рахитично и душевно интоксикирано в чалга-ритъм младо поколение; топящо се в геноцида население, лишено от шанса някога да стане народ; изтичаща през Терминал 1 последна читава кръв на българщината.

    Дали можеше да бъде друга съдбата на България?

    Дали, но надали…

    Не, не Планът „Ран-Ът“ – както чули-недоразбрали пишман журналисти умничат – ни доведе до този геноциден финал.

    Колегите просто забравят, че въпросният План беше тотално загърбен за сметка на начертанията на екипа на БСП/сДС/ДпСДСв (всички от котилото на БКП), управлявал (разбирай – грабил) България през този последен период от нейната история.

    Нима е било допустимо друго развитие на нещата, след като:

    -лица в сянка, принадлежни на нелегитимна, формално-юридически несъществуваща партия, дърпат конците на всички нива в държавата?

    -нелегитимен проект на текст е обявен за „Конституция“ и в него се кълнат мераклиите за власт на всички равнища?

    -партайгеносите не само са запазили всички що-годе ключови позиции в държавата и обществото, но и са ги бетонирали с имунитет и доживотна несменяемост?

    -в т.нар. „Конституционен съд“ болшинството (не мнозинството, а именно болшинството) е на „бившите“ партийни секретари?

    -кооптирани в международни институции и съдилища (ЮНЕСКО, ФАО, ООН, Съда в Страсбург, Съда за бивша Югославия) са само непотични и/или принадлежни към „бившите“ специални служби?

    -президенти, министри, главни прокурори, председатели на върховни съдилища, депутати, ректори и декани на висши училища, ръководители на ключови позиции в политиката, икономиката, образованието, науката, културата и пр., и пр., са „бивши“ фигури от секретния бизнес, синове, дъщери, внуци и правнуци на комунистическата номенклатура?

    -в провежданите на четири години избори имат шанс само предварително продали душите си на сатаната кандидати, лансирани от задкулисни плутократични спонсори, на които мераклиите за държавна ясла са се задължили да се отблагодаряват със закони, позволяващи им да доограбват и последния залък на българина?

    -т.нар. „средства за масова информация“ (радио- и телевизинни станции, вестници и списания, разпространение на печата) са в ръцете на („съперничещи си“) мафиотски групировки;

    -изкуствено поддържан максимално (три и повече пъти по-) нисък стандарт на доходи (заплати, пенсии, хонорари) при в пъти по-високи разходи дори за елементарно оцеляване;

    -и накрая на това съвсем неизчерпателно изреждане на причините за демоцида над българите – „политическата коректност“ на корумпираната част от западните плутократични елити, които са напълно наясно с кого си имат работа, но го търпят и толерират, защото и геноцидните пари от унищожаването на някога проспериращата българска държава и превърнатия в население български народ също не миришат… в техните западни банки.

    Цяло чудо е, че въпреки сатанинските напъни на Мафията, изпод железобетонните пластове на тоталния геноцид избуяват таланти, с които всяка напредничава нация би се гордяла. Обяснението е, че това няма как да е във властта на мафиотите, тъй като се дава Свише: „И дава всекиму от Духа Си – както Си поиска…“

    Защото само Него няма как да подчинят на сатанинската си власт.

    И защото само в Него е последната надежда на свестния българин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *