2024-04-20

3 thoughts on “Плевнелиев търси българските Skype и Facebook

  1. Искандер,
    Възхищавам ти се на каламбурите.
    Моля те братко продължавай да пишеш.
    Ти в САЩ ли живееш или в България?
    Плевнелиев е умен, но не е практичен.
    Трябва да му помагаме всеки ден, за да имеме поне една преставителна личност за пред света.
    Пиши братко, пиши.

  2. Много си прав, Искандер. И мога да те убедя, че той за себе си е умен – знае е ги всички тези неща. Но за съжаление и Хайтов е прав ”…едно е да знаеш, второ е да можеш, трето и четвърто е да го направиш”

  3. Този непочесан пудел-президент няма ли кой да му спре енергийните напитки?! Някога Тато ги плещеше такива, след поредната доза стимуланти. Прочутото слово на конгреса на профсъюзите. Тогава Тато се снишаваше, сега този ще го вдига, на младите.
    Когато беше в САЩ, вместо да ходи като просяк по корпорациите, което е пълна излагация за президент, да беше поне договорил с Б.Гейтс кастумър сървис на Майкрософт в България. Да има работа за талантливите млади българчета. Нали има посолство и консулства в САЩ?! Няма ли кой да го светне, че Сони, Майкрософт, Аллстейт, Клиир и колко още гиганти в бизнеса са изнесли кастумър сървисите си в чужбина. Основно Индия и Филипините. Заради евтината работна ръка, ниското ниво на отговорност. Защо „специалиста по износ на работна ръка от България в Германия“ не го консултираха предваритерно за това? Б. Гейтс наистина знае качеството на българите в корпорацията му, защото в TOP класацията на водещите му специалисти са българи. Но по произход. Не и по желание да се върнат и загробят в мафиотски фирми.
    Вместо да проси компютри от Гейтс, Пудела трябваше да постави ребром въпроса с цената на лицензите на Уиндоус в България. Как се правят хиляди от един лиценз от посредниците – който е ъбдейтване на вече закупен предишен. Само оттам щеше да покрие всички селски училища и дори държавни вузове.
    България е пълноправен член на НАТО и ЕС. Защо не договори поне частично признаване на дипломите на българите живеещи в САЩ. Да не говорим за правата на граждани от Ю. Корея, Китай и др. страни. Познавам доцент по математика трък драйвър и доцентка чистачка на къщи. Да не говорим за лекарското съсловие.
    Всички млади хора завършващи в Българи и имащи вяра в собствените си сили имат само един избор – Терминал София.
    Няма ли кой да го светне, че лекарите в България ходят да консултират в други болници …с таксита.Защото няма служебни коли. Че имат заплата 1300 лева от които 500 лв са данъците. Няма ли кой да го светне, че болниците са пълни с африканци, гърци и български турци специализанти. Които след като вземат заветната специалност ще напуснат България и здравеопазването и на следващият ден. Българските турци от сега знаят в коя болница ще работят и колко ще получават като възнаграждение в Турция. И за това не са виновни те да се самоопределят като турци, въпреки че са по-бели от мен.
    Каква праграма 2020, какви пет лева?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *