2024-04-26

3 thoughts on “Българско училище в Амстердам търси още учители

  1. Имате ли вакантни места за начални учители ? Завършила съм начална педагогика в гр. Пловдив . Имам 32 години стаж като начална учителка . Какви са вашите изисквания? Ще съм ви благодарна , ако можете да ми дадете някаква по -подробна информация! с уважение : Стаменка

  2. Уважаема госпожо Петрова,

    Ако искате, пишете на мейла на училище „АБВ“, който е посочен в публикацията.

    Не знам дали би било възможно във вашия случай да станете част от екипа на това българско неделно училище, понеже не сте в страната, в която е открито то. И ако да, какво могат да ви предложат, какво не, от страна на училище „АБВ“ в Амстердам, но пишете на мейла на самото училище. Ние сме публикували информация за това, че екипът на училището търси още колеги, но сме емигрантско издание, не емигрантско училище.

  3. Здравейте, скъпи колеги ! Аз съм начален учител. С готовност и радост бих работила за утвърждаване на българското самосъзнаниие в българските деца , далече от родината . Моите силни патриотични чувства и опита ми при работата с деца, смея да твърдя, че ще бъдат от полза за изграждане на личности със силни патриотични чувства и любов към родината.
    Аз съм завършила висше образование в „Шуменския университет Константин Преславски “ начална педагогика ; магистратура по Приложна психология във „Варненски Свободен Университет „, специализации.
    Аз съм неомъжена и нямам проблеми за промяна на местожителството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *