Home » Авторски страници

Честит Ден на жената

2018.03.08 Няма коментари
Spread the love

Честит 8-март на всички дами, на всички жени и майки, които го чувстват като свой празник! И на техните съпрузи, синове, приятели, колеги, които смятат този ден за хубав повод да покажат повече внимание и жестове към тях.

8-ми март, Международният ден на жената, е повод да си спомним не само за това, че жените са равноправни човешки същества във всички цивилизовани страни и общества, които права не са били извоювани така лесно и даром.

Той е повод да си спомним и, че няма нищо страшно и срамно в това т.нар. нежен пол да си остане такъв, че няма нищо срамно и страшно в това т.нар. силен пол да показва жестове на кавалерство и внимание.

Да си спомним разбира се всички и за своите майки, чието призвание във всички времена и страни е да създават и отглеждат живота, от неговото много крехко начало, докато укрепне достатъчно, че да създаде на свой ред нови крехки начала. 

Честит Празник, уважаеми дами! Желаем Ви да сте обичани и тачени не само днес, но и през всички останали дни от годината. Не се страхувайте нито от различието, нито от равноправието; нито от нежността, нито от силата. Страхувайте се да не предадете това, което може да прави мъжете до Вас по-добри, желани и истински.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.