2024-04-25

4 thoughts on “Защо офисът на една институция струва над 82 хил. лв. месечен наем

  1. Лила, имам преки впечатления – не от „една жена каза“ – въпросната „личност“ наистина е удобна на управляващата Мафия.
    Мит е, че точно това лице ще се грижи за доброто на българския Народ – напротив, не можеш да очакваш от съучастник в престъплението да брани жертвата – припомнете си изказването му, че съдебната система (ръководен фактор в която беше и въпросният!) гъмжи от хора на Мафията (нещо, което и децата в предучилищна възраст знаят!). Е, като е така, защо не ги изобличи, защо не ги наказа – нали беше един от главните фактори на същата тази система?!
    Да си подходящ за сменящите се като долни гащи власти означава само едно – ти си готов на всякакви компромиси, предимно със съвестта си.

  2. Nik, като казваш такива тежки приказки, трябва веднага да представиш и доказателствата за това.
    Освен това, става дума за ВИСОКИЯ наем, който плащат за сградата. Самият омбудсман иска да бъде намален наема, или да бъде наета друга сграда.
    И за това ли той е виновен? 🙂

  3. Още ли вярвате на политическия въжеиграч, лансиран от „царската партия“ първо като депутат, после като председател на Върховния административен съд, по-после – като „Национален омбудсман“.
    Ако продължавате да вярвате, че всичките изброени синекури са заради „сините му очи“, значи заслужавате робската си неволя.
    Тоя красавец е направил необходимото, че и отгоре, за да разберат „дърпащите конците“, че могат да му имат доверие, че ще им пази гърбовете от „вековната злоба на роба“.
    Ако да не беше удобен за ТЯХ, отдавна да сте забравили името и фамилията му. Но днес именно такива като него йезуитски крепят статуквото на ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД над България, българите и българския Народ.
    Обърнахте ли внимание как се измъква „като мокра връв“, дискретно премълчавайки какъв е конкретният първоначален размер на наема, който плащат от нашия и вашия джоб.
    „Кажи ми, кажи, бедний народе…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *