2024-03-28

6 thoughts on “Предизборна анкета на Еврочикаго: Отговорите на БСП Лява България

  1. Калояне, толкова пъти ни лъгаха, че занапред вече ги следим как гласуват в Народното събрание. Ето видео-запис от гласуването в пленарна зала за МИР-чужбина.
    https://www.youtube.com/watch?v=YOccvR6L5I0

  2. В сравнение с отговорите на другите политически партии отговорите на БСП показват, че не са написано просто ей така колкото да ги има и демонстрират готовността на партията да се ангажира с хората.

  3. Звучи, като че ли бсп е махнала с ръка и е казала: Разрешавам!
    Никога няма да се променят нахалниците.

  4. Забравих и на БСП да кажа: понеже #КОЙ ви оголи напълно задника, а протестите ви насметоха като Мавзолей на др. Г. Димитров, остава ви само едно: да #спретедакрадете.

  5. “ БСП не отхвърля такава възможност, счита, че идеята си заслужава да бъде обсъдена задълбочено…“ – хаха, хахахаха! Задълбочен анализ ли прочетох тук? 😀

    Всички ще клекнете, като отънеете до едно 13% електорат. И за онлайн-гласуване ще се сетите, и за МИР-чужбина и малко по малко… комунизмът ще си замине, парада ще го водите вие, считано от тази неделя. 🙂

  6. Ухаа. Направо не знам от къде да започна. На първо място още от самото начало си личи желанието за бизнес схеми на базата на българската емиграция. Тук има очевидна връзка с ДПС. След това пък разбираме, че БСП са прокарали по голямо количество избирателни секции – явно се бъркат с ГЕРБ. По нататъка в прав текст ни казват, че няма да видим преференциално гласуване отделен избирателен район и депутати с двойно гражданство.
    Значи напомнят ми на онзи ага дето излизал да се бие срещу противниците си само след като те били повалени на земята с вързани ръце и крака и притиснати здраво от двама заптиета – единия седящ на главата а другия на краката.
    Преведено на нормален език е следното – докато сме независими „Големите три“ няма да ни обръщат никакво внимание и по всякакъв начин ще се стремят да не ни допускат в политиката. Ако станем зависими от тях то сме добре дошли. Направо тръпки да те побият.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *