Home » Избрано

“Новите досиета”: ГМО – заговорът срещу мъжествеността

2012.03.18 Няма коментари
Spread the love

Д-р Грегъри Дамато е един от яростните противници на ГМО и учен, който не се страхува да говори открито за вредите, които ГМО нанася на човешкия организъм и природата изобщо.

В разговор със София Тзавелла той посочи, че ГМО са конспирация, в коята са въвлечени хора от най-високите нива на американската администрация и на всички други по света. Целта на това е да се ограничи раждамеостта в световен мащаб – както чрез храната, така и чрез ваксините за различни болести.

Според него елитът управлява света в своя полза и харчи милиарди, за да създаде нов дневен ред, който постановява, че хората трябва да са болни и стерилни, за да не могат да се размножават. И тъй като най-доброто противодействие на това е познанието, вниманието на хората съзнателно се отвлича от тези проблеми. Ако знаем какво се прави в задния ни двор, няма да позволим да тровят децата ни поколение след поколение, заяви Дамато.

Той е категоричен, че ГМО храните ни унищожават отвътре, те са канцерогенни и причиняват много вреди на човешките същества, най-сериозната от които е стерилитетът.

Д-р Дамато не иска дори да мисли за най-лошия сценарий. Най-добрият е хората да престанат да консумират ГМО храни, което ще принуди и фермерите да спрат да ги произвеждат. Хората ще продължат да се тровят известно време, докато природата се изчисти, но след това всичко ще се върне в нормалния си ход и ритъм, смята той.

 

Източник:  tv7.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.