Home » Избрано

Doctor honoris causa Хр. Стоичков е горд, че познавал Т. Живков

2012.03.18 Няма коментари
Spread the love

"Д-р"

Горд съм, че съм познавал големия човек Тодор Живков. Бил съм у тях, много пъти ме е привиквал. Трябва да сме горди, че сме имали хора, които са мислили. Такива са били ситуациите. Щом толкова години си бил президент, значи има защо. Имаше недостатъци в политиката, не ни пускаха навън. Когато ходехме, имаше ченгета с нас. Няма за какво да се сърдим, ситуацията е била такава“, каза Стоичков в новото магазинно предаване на TV7 “Винаги в неделя“.

Той защити и премиера Бойко Борисов, съветвайки сънародниците си да поглеждат първо към себе си, когато търсят източника на проблемите. “Никой който го критикува се е питал: “Аз както направих за държавата, за децата ни, да няма наркомания и сбивания в дискотеките”. Лесно е да критикуваш. Той е най-критикуваната личност в България и е трудно да направиш нещо, когато имаш такова наследство. Трябва да търсим вината в тези 7 милиона, който сме в държавата. Трябва да помогнем на този, който е на власт“, призова Стоичков.

 

Източник:  БЛИЦ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.