2024-03-29

14 thoughts on “Как малцинството господства над мнозинството

  1. „Donald Trump Completes Final Lap, Electoral College, to White House

    By THE NEW YORK TIMES UPDATED 1:06 AM

    Right Now The Electoral College has affirmed Donald J. Trump as the nation’s 45th president, pushing him past the 270-vote threshold for election, with scant evidence of the anti-Trump revolt among electors that some of his critics had hoped would occur.

    Late Monday afternoon, Republican electors in Texas vaulted Mr. Trump past the 270 mark, giving him 36 votes, with one each for Gov. John Kasich of Ohio and Ron Paul.“

    Преди секунди, в 01.06 ч. „Ню Йорк Таймс“ съобщи, че Доналд Тръмп е утвърден и от Изборната колегия.
    Не се оправдаха опасенията, че група електори ще го бламират и ще пресекат пътя му към Белия дом.

    Да благодарим на Бога, Който чу молитвите на праведните!

    Holy Father, Lord Jesus Christ, Holy Spirit, I ask for and thank You for salvation, perfect healing and prosperity of President Donald Trump, Vice President Mike Pence and The USA so long and so much as long and as much they and The USA perform Your statutes, commandments and laws.

    Святий Отче, Господи Исусе Христе, Святий Душе, моля Те и Ти благодаря за спасението, съвършеното изцерение и благоуспяването на президента Доналд Тръмп, вицепрезидента Майк Пенс и на САЩ дотогава и дотолкова, докогато и доколкото тe и САЩ изпълняват Твоите повеления, заповеди и закони.

  2. И още нещо – Делян Пеевски има много вестници, сайтове, телевизии, но между тях не е вестник „Сега“. Ако на някого не харесва това, че този сайт се опитва (колкото и това да е трудно, когато всичко правиш само със собствени сили години наред) да бъде трибуна за изказване на различни мнения, които често не са политически коректни – нека просто не го чете. Има достатъчно други медии, които винаги са политически коректни към едни или други силни на деня и които получават достатъчно субсидии за това. Нека ги чете тях, дали едни, дали други, в зависимост от това към кого са политически коректни и в зависимост от това коя черно-бяла представа за света самият читател предпочита.

  3. Този сайт не прави никаква нито проруска, нито каквато и да било друга пропаганда. Нито страда от соцносталгия. Нито някой откъдето и да било му дава пари, именно защото никой не дава пари за медии, които не правят пропаганда, драги Райко. Нито репертоарът на изданието е един и същ. Нито форумът му е място за нецензурни изрази и нападки. Всеки следващ коментар, съдържащ нецензурни изрази и нападки, впрочем, ще бъде изтрит. А що се отнася до това, че някои коментари не излизат веднага, коментарите, съдържащи линкове, се спират автоматично и за тях се иска одобрение. Затова вашите коментари с линкове не са излезли веднага. Ако имате някакъв проблем с това, че в този сайт може да бъдат публикувани материали, чиито тези не ви харесват, това не ви дава право да пишете във всеки свой коментар обиди и нападки. Напишете някакъв аргументиран текст, който да оборва тези тези, ако не сте съгласен с тях, защото писането на подигравки и нападки нищо не доказва. Доказва само, че не знаете точно къде сте попаднал.

  4. Ей,абе как пък навсякъде репертоарът ви е все един и същ – по опорни точки :)Поставих линкове на издания,които ако се зачислят към тези на Прокопиев,той със сигурност ще бъде доволен.Многоуважаемата редакторка не ги пуска,защото тя има предпочитания към пеевския „Сега“.Поставям едно цитатче от самия Обама,който нямя как да бъде зачислен към „Америка за България“,нито да е подкупен от Прокопиев ))))

    „Отговорността за тази бруталност се носи единствено от едни – режимът на Асад и неговите съюзници Русия и Иран.

    И кръвта и зверствата са по техните ръце.

    Светът не трябва да бъде правен на глупак. И светът няма да забрави.“

    Барак Обама в последната за годината пресконференция на 16 декември 2016 г.

  5. Райко, извади си носа от ануса на Фондация Америка За България. Като говориш за руска пропаганда, нека да не забравяме за милионите платени на медиите на Прокопиев и други „медии“ за про-американска пропаганда. Пък като искаш, грабни Даниъл Митофф и бегайте при лелка Нюланд да ме докладвате. На фона на този преобладаващ нео-Макартиизъм може да се докопате до някое грантче. Най-малкото с някоя бисквитка да ви почерпи, и да ви прати на Мегдано 😉

  6. Апропо,не ми се връзва нещо силната проруска пропаганда,която преобладава в този сайт с клетвите,които мнозина от присъстващите са дали,когато са ставали граждани на САЩ!

  7. Безспорно е,че вещиците са руски!В цял Свят!Под формата на милиарди изсипани за пропаганда!От тази щедрост се ползват и мнозина в БГ.Само дето безплатен обяд няма и да му мислят ако не оправдаят очакванията на работодателите си,защото те стрелят,без да питат….Не ви презирам!Жал ми е за вас,руски гъзелизци!

  8. Райко, бягай до психодиспансера за хапчета. Клинтън спечели първичните избори заради манипулациите на нейната партия срещу Бърни Сандърс. Сега след като излезе тая и други истини, излиза че разгласяването на истината за еди кой си кандидат било манипулация на общественото мнение и на избирателната система, а не че електората от години е отвратен от Клинтън, и че нейната кампания бе крайно некомпетентна, както стана ясно за пореден път в скорошна статия в Политико. Ама няма как да се признае това, защото става дума за пари, и то за много пари, та сега търсим вещици, за предпочитане руски или в краен случай Бърни Брос. Говориш за външно влияние срещу Клинтън, което е особено смешно предвид стотиците милиони долари от други държави и външни лица, получени от Фондация Клинтън. Колко влияние се купува с толкова пари, според теб? Последно, дори не осъзнаваш иронията за това да говориш за 2 милиона мнозинство, което иде само от един щат, Калифорния, под статия която разисква тиранията на малцинството.

  9. да добавя към казаното от Гусев:Ще стане ясно докъде е стигнало КГБ!Излишно е да се правим на застреляни,когато сме наясно,че Тръмп дойде на власт с жестоки манипулации и поради особеностите на избирателната система на САЩ,а не поради мнозинство.Хилъри има над 2 млн.гласоподаватели в повече.

  10. „Значи излиза, че да се управлява една държава, с нейното милионно население и милиардни ресурси, е по-лесна и по-неотговорна задача, отколкото да се управлява един автомобил. Това е пълен абсурд. Случайно ли е допуснат?“

    Ами точно така излиза…
    Което никак не е случайно.
    Системата е известна като „демокрация“.
    И е неприлично да кажеш или напишеш нещо негативно за тази „свещена крава“. Не просто неприлично, а дори и опасно за говорещия, респ. пишещия – незабавно бива поставен в графа „ксенофоб“, „шовинист“, „нацист“, „фашист“, и какъв ли още не…
    Куриозно, най-демократичната държава в света – САЩ – упорито не желае да бъде наричана „демокрация“. Настоява да бъде смятана за „конституционна република“. А е най-демократична не за друго, но поради Втората поправка към Конституцията си(щото „демос“ означава „въоръжени хора“; Народ на гръцки е Лаос).

    Утре е 19 декември 2016 г. – един от решаващите дни не само за Конституцинната Република Съединени Американски Щати, но и за света като цяло. Ще стане ясно колко и кои от Избирателната колегия са си продали душите на дявола и на слугата му Мамона, за да гласуват против волята на редовите избиратели, предпочели Доналд Тръмп за президент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *