2024-07-17

1 thought on “Законът. Правото. Моралът

 1. В България правосъдието е свръхфинансирано, има неоправдано много съдии и прокурори и е най-скъпо:
  http://tinyurl.com/nszyv48
  http://tinyurl.com/njhadr4
  http://tinyurl.com/pfcypq9
  КОМЕНТАР:
  Организираните Магистратско-Юридически Котерии
  За ОЯДЕНАТА със свъх-високи заплати, привилегии и държавен лукс партийно-шуро-баджанашко-кумовска БЮРОКРАТИЧНА МАШИНА в България, остатък от тоталитарната класова система, КОМУНИЗМЪТ Е ДОШЪЛ: Тя е свикнала (и научена) БЕЗ ДА РАБОТИ САМО ДА ПОЛУЧАВА, ВЗЕМА НАСИЛСТВЕНО-РУШВЕТЧИЙСКИ и КРАДЕ от крайно обеднялото и дори оскотяло общество и НИЩО на не дава срещу тези ПОЛУЧЕНИ НАГОТОВО БЛАГА!
  Най-набиващ на очи пример за това е т.нар. ПРВООХРАНИТЕЛНА СИСТЕМА с нейните ОРГАНИЗИРАНИ МАГИСТРАТСКО-ЮРИДИЧЕСКИ КОТЕРИИ:
  Конституционният Съд на практика е ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ за РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ с президентски заплати (пенсии), луксове и привилегии на политически и мафиотско заслужили конюнктурни „юристи“!
  Върховният Касационен Съд е повече ЛУКСОЗНА ПОЧИВНА СТАНЦИЯ с партийно-политически натъклмени „ЮРИДИЧЕСКИ“ ЗАБАВЛЕНИЯ и КАДРОВИ ГРУПОВИ КАДРИЛИ за висшите курортисти, отколкото съд!
  В НАРУШЕНИЕ на КОНСТИТУЦИОННИЯ ПРИНЦИП за РАЗДЕЛЕНИЕ на ВЛАСТИТЕ ВКС си е ПРИСВОИЛ ПРАВОТО да НОРМОТВОРСТВА БЕЗКОНТРОЛНО чрез въвеждане в задължителсност на нискокачествените, противоречащи си и противозаконни нейни актове и тенденциозни собствени тълкувания, вътрешни правила и норми, заобикалящи и противоречащи на действащите закони, гласувани от конституционно оправомощената за това законотворческа власт!
  Присвоили са си „ПРАВОТО“ ДА ОТКАЗВАТ ПРАВОСЪДИЕ, защото това ги карало да работят и смущавало техните луксозни странични занимания и забавления – участия в обществено-финасирани семинари, колоквиуми, „обучения“, конференции, …. в свръх-луксозни тукашни мутенски и чужбински курорти, 5-звездни хотели, ресторанти с луксозни шведски маси и търкаляне с многомилионни държавни лимузини, яхти, самолети ….
  Следва Част 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *