2024-04-26

4 thoughts on “Закони по български – разказ за служителите в Центъра за градска мобилност

  1. Е… аз Ви съчувствам – с детето и … надявам се да сте успели.
    Обаче …
    В днешно време пък всеки паркира където си иска.
    Някаква вчера паркира в градинката с цветята ни, понеже вече няма паяци…

  2. В Центъра за градска мобилнст са мошеници, а това че не им се прави одит показва, че зад тях стоят още по-големи изеднивци и от тях! Успех в борбата за справедливост! Хубаво е когато журналистите са на страната на народа…

  3. Само да допълня!
    Понеже вчера нито бях в състояние да чета, нито имах възможност – защото синът ми беше не просто нервен, а разярен, на съставения ми акт написах че имам възражения!
    Днес, когато вече се успокоих от цялата простащина, се опитах да видя какво е в крайна сметка нарушението ми – НЕ УСПЯХ! То е написано адски нечетливо, ситно, неразбираемо, че дори лупата не помогна! Под изтъркано индиго, имам чувството, че съм получила 10 екземпляр…

  4. „ТE са сложени там да прибират пари и да казват какъв сте или не сте.“

    Детайл от необятната картина на ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД над българското население –

    този подход е белязал цялата система за унищожаване на българското население в България.

    За съжаление болшинството (не мнозинството!) се сеща да протестира едва когато бръкнат в неговото здраве. През останалото време стои покорно на опашката и чака да му дойде реда да плати безропотно наложената му глоба.

    Типична славянска черта („Моя хата скраю…“).

    Но има и българска мъдрост, която населението-електорат неблагоразумно загърбва:

    „Заиграе ли мечката у съседите, няма да подмине и твоя двор…“

    Майката с бебето протестира срещу Системата – електоралното население-опашка пред гишето на Статуквото се нахвърля върху нея; не го е еня за здравето и живота на беззащитното човешко същество, докато безропотно плаща наложената му от корумпираната власт такса. Малцина не само ще се възмутят, но и ще протегнат ръка за спасение. Но – малцина, единици.

    На предстоящите ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР картината ще се пресъздаде безалтернативно: болшинството на опашката – населението-електорат – ще заглуши трезвия глас на майката, няма да се трогне от плача на бебето – Статуквото ще се запази, Системата ще се самовъзпроизведе.

    И така ще продължи дотогава, докато българинът не разбере, че Протестът не е решение – необходима е Съпротива. Съпротива срещу Системата на Статуквото.

    Но не и чрез насилие – в конкретната обстановка насилието е противопоказано.

    Днес Картаген може да бъде разрушен само и единствено чрез пасивна съпротива – такава, каквато Махатма Ганди и Нелсън Мандела приложиха в Индия, респ. в Южноафриканския съюз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *