4 коментара

 1. съхранение на стволови клетки
  2014-11-11

  Не знаех, че всички живи същества имат нужда от едно постоянно магнитно поле,дори не бях сигурна какво се има предвид в медицината под това понятия.Тук пишете доста подробно и информативно за което ви благодарим.Надявам се и за на пред да ни пишете.Клипчето е интересно.Важно е да знаем всичко,което можем да направим така, че тялото ни да бъде здраво и съответно нашата психика свободна и дишаща без проблеми.

  Отговор

 2. кожен калъф за samsung
  2014-06-03

  Статията е много интересна и дава подробно обяснение за магнитното поле и неговото влияние върху организмите. Докато четях ми стана интересно всъщност какво е влиянието на мобилните апарати и микровълновите печки върху магнитното поле. Дали те спомагат за намаляването му около тези уреди докато са включени. Всъщност не си даваме сметка как всичко около нас ни влияе по някакъв начин, за съжаление в повечето случаи отрицателно.

  Отговор

 3. Петър
  2013-05-04

  Рекламата изпълнява две функции – зарибяване и информация. Мисля, че в случая няма проблем. По-важна е информацията, а всеки ще решава сам за себе си, дали да си купува гривна. Благодаря!

  Отговор

 4. batilcho
  2013-05-04

  А какво ще стане ако просто всеки ден излизаме на разходка или стоим по малко време в къщи и повече навън, и как разбрахте какъв е интензитета на земното магнитното поле във вашия апартамент или кола, и от какво количество се нуждае организма ви. Не казвам че това което пише в статията не е вярно, просто е написана като за обща колтура, като нещо от рода полезно е да се ядат банани.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
mobile desktop