2024-03-29

6 thoughts on “И УНИВЕРСИТЕТСКА МАФИЯ… (4)

  1. Лайнянко – психопендел
    ахти несвързания брътвеж тоз лекия наистина е за лудница

  2. Този грозен шебек от маймунарника на Държавна сигурност страда от конфабулаторна парафрения и мегаломанни измислици с налудности за величие. Папагал и крадец на чужда самоличност и събития за последните 23 години е сглобил лъжи и обстоятелства, които си е присвоил. Типичен криминален изрод на криминалното общество, чийто манипулации служат на престъпниците за подмяна на фактите и историята ! Отрепката крадец и шизофреник до такава степен се е видиотил, че си е присвоил знаменитият библейски израз …Ето човека… да не казвам още колко неща е откраднал…Като гнусен провокатор на Държавна сигурност ( какъвто е и днес)…още в затвора мислех да му направя главата на палачинка. Изтъкването на обстоятелството за френската телевизия само говори какви некомпетентни курви са псевдо журналистите пласирали неверни и недоказани обстоятелства дадени им от самият престъпник Янко Янков. Както и всички Държавна Сигурност провокатори никога не е показал пълният текст на присъдата си, никога не е показал автентични документи и доказателства. Всичките чекиджии „графолози”, псевдо журналисти и др. на които се „позовава”са пряко или косвено свързани с Държавна сигурност.Да не забравяме как един друг криминален урод на обществото Людмил Неделчев с американски пари издаде книга за „българските дисиденти” в която вместо дисиденти бяха наместени всички криминални хайдуци и отрепки на „прехода”…което е повече от показателно! Имаше един музей срещу съдебната палата където бяха изложени всички значими фигури дали своята лепта за свободата на България и нейната демокрация….Там уроди и шизофреници хайдуци, като Янко Янков ги нямаше. Селяндурската мафиотска БКП пачавра Желев закри тихомълком този музей за да може хайдуците на прехода да пласират своите криминални измамници. Това че Ифандиев пласира този хайдушки шизофреник и измислен „професор” на „прехода” Янков само говори че и Ифандиев е от същата банда провокатори на Държавна Сигурност. Говори Ифандиев срещу държавна Сигурност заедно с другият паразит измамник Георги Жеков а в същото време получаваше пари от Държавна Сигурност в телевизия СКАТ…Държавна Сигурност телевизията.. и се насираха от страх да не кажат нещо срещу криминалният престъпник Сидеров, който тогава беше сол ташак на шефа на телевизията.

  3. Нагледно се вижда как Янков се натрапва като „преподавател“ в дисциплини превърнал в свой тип шарлатания и винаги щом се онагледи неговата професионална пустош и некомпетентност или плагиатско подражателска неприложимост, започва да пуска в оборот мафия и държавна сигурност от които той е част, техен сътрудник и подлога. На всичкото отгоре от този вид кореспонденция прави „книга“ и отново я натрапва като нова „разработка“ на „творчеството“ си !

  4. Ot imeto na ptof.Iankov
    Бих искал да вярвам, че въпросната Іvona Hecht знае, че Къндева е юрист по образование и по професия;
    Бих искал да вярвам, че въпросната Іvona Hecht би могла да се досети, че данните, съдържащи се във въпросните редове вече доста отдавна са били публикувани най-малко пет или шест пъти и самата Къндева много добре знае за текста на тези публикации.И ако се чувствува оклеветена или набедена или обидена, може да си наеме адвокат и да ме осъди. Или пък, заедно с нея да осъдим следователите от ДС, които са оставили протоколи от нейни разпити и с нейни подписи, като докажем, че следователите са извършили фалшификации. Аз се позававам на документи, намиращи се в архива на ДС; ако тези документи са фалшиви, нека самата Къндева да каже и да заведе дело срещу ДС или срещу мен.Ако въпросната Ивона има поне малко представа от право, би трябвало да знае, че нейния по-горе публикуван текст има ПРАВНОРЕЛЕВАНТНА СТОЙНОСТ и в този смисъл аз и предлагам да се консултира с адвокат, който да и обясни дали случайно не е навлязла в непозволена територия приписвайки ми клеветнически твърдения. Аз боравя с документи, а въпросната коментаторка с какво борави?

    Проф. Емилия Къндева: Þбивш агент на Шесто управление на Държавна сигурност; Þбивш комунистически партиен секретар на Института; Þедин от подписалите (на 18.02.1982 г.) предложението за моето уволняване от Института; Þлъжесвидетел по следственото дело, по което съм осъден; Þчлен на Научния съвет на Института за правни науки, без да има правото да бъде такъв, тъй като е на основна месторабота другаде – други учени, които отговарят на същите условия са елиминирани, без официално да е обяснено защо, но при достатъчната яснота, че това е така, защото този човек е достатъчно предана на мафията политическа проститутка.
    -на стр. 50-51 на въпросната книга съм публикувал горния текст
    това е от 2006 г., тя знае за текста но си мълчи преди това същото съм го публикувал поне още четири пъти в „Документ за самоличност.

  5. Izkazvaniata na g-n Janko Jankov sa neobosnovani, ne otgovariat na istinata, i po sushtestvo predstavliavat kleveta i zlepostaviane na spomenantite lica. Osobeno zloumishleno e izkazvaneto otnosno prof. Emilia Kandeva, koeto e iztukano ot zlostni preinachavania i izopachavania na fakti i chistoprobni luzhi. Navremeto tia edinstvena se opita da spasi Jankov ot arest i sud, a toi i tova deformira po zlovesht nachun. Prof. Kandeva e svetovno izvesten uchen i izkliuchitelno pochten chovek. Profesor Randall Baker v negovata amerikanska kniga „Summer in the Balkans“ i amerikanskiat uchen Prof. Melone opisvat Emilia Kandeva kato dvigatel na demokratichnite promeni v Bulgaria.

  6. Професори за милиони

    Сергей Трайков /Стършел/

    Голяма дандания се вдигна за това \"феодални старци\" ли са научните кадри на БАН? Оттам пък се разгоря спор каква изобщо е ползата от академиците и професорите в България, които само получавали заплата, без да си мърдат пръста.

    Такава постановка е не само обидна за научния потенциал на страната ни, но е и дълбоко невярна. Защото хората с титли у нас се трудят, и то здраво.

    Да вземем за пример професор Людмил Георгиев, който беше преподавател в благоевградския университет \"Неофит Рилски\", след това се прехвърли в СУ \"Кл. Охридски\", но повече е известен като член на Централния съвет на ДПС.

    Този специалист по етническа и политическа психология през 2004 г. основава фирмата за туризъм и хотелиерство \"Възраждане 1\" ООД в съдружие с друг професор – бившия земеделски министър от квотата на ДПС Валери Цветанов, който бе привлечен като обвиняем за 35 незаконни замени на земеделски земи.

    Третият съдружник във фирмата е тогавашният шеф на САПАРД Мартин Банов. Управител на фирмата е проф. Л. Георгиев. През 2005 г. \"Възраждане 1\" печели обществена поръчка за строителство в община Сапарева баня и специалистът по етническа и политическа психология проф. Георгиев получава 84 805 лв. за \"Корекция и възстановяване на речното корито в Меран дол\".

    Това крупно научно постижение вдъхновява Л. Георгиев през 2006 г. да регистрира втора фирма – \"Ренесанс груп\" АД, пак заедно с другия ДПС-професор – Валери Цветанов. Двамата имат по равни дялове, но проф. Л. Георгиев отново е председател и изпълнителен директор на акционерното дружество – все пак той е в ръководството на ДПС.

    А третата фирма, на която проф. Л. Георгиев става управител, е регистрираното през 2008-а \"Възраждане 2\" ООД, с предмет на дейност колежанско обучение в Колеж по мода и дизайн, собственост на оодето.

    Както се вижда и с просто око, учените не си клатят краката в професорските кабинети, не чакат на едната държавна заплата, а мощно разгръщат своя потенциал, защото фирмите им печелят обществени поръчки и развиват дейност.

    За да не сме голословни, ще ви дадем още един пример. През 2008 г. фирмата на проф. Георгиев \"Възраждане 1\" печели проект по САПАРД на стойност 1 милион и 300 хил. лева. Този път специалистът по етническа и политическа психология трябва да изготви проект за мандра. Да не забравяме, че съдружник в тази фирма е шефът на САПАРД Мартин Банов. По една истинска случайност, точно когато земеделски министър е проф. В. Цветанов, М. Банов става заместник-шеф на фонд \"Земеделие\".

    И като такъв той трябва не само да отсъди дали професорите Георгиев и Цветанов правилно са получили този милион чрез фирмата \"Възраждане 1\", но и да контролира дали те правилно изразходват парите.

    Тоест, земеделският експерт трябва да проверява напълно безпристрастно (?) действията на своите фирмени съдружници. Като проф. Л. Георгиев му се явява пряк началник във фирмата, а проф. В. Цветанов му е пряк… министър.

    При така създаденото положение трябва да обявим г-н М. Банов за най-безпристрастния човек на планетата.

    Иначе професорите си ги бива, вместо да чакат в бездействие заплатата си в края на месеца, те с пот на чело секат храсти и кастрят дървета по реките, коригират речни корита, бъхтят се с туризъм и хотелиерство, зидат по някоя и друга мандра и вместо благодарност получават по някой и друг жалък милион.

    Който след това пък трябва да разпределят нанатък по обръчите с по-висшестоящи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *