2024-04-26

3 thoughts on “Президентските Невероятни НеНовини

  1. Качеството на администрацията, заедно с качеството на образованието, заедно с качеството на ….. в България стремглаво вървят надолу.

  2. Петко Симеонов е съвсем прав. Някога на главните ръководители слгаха ЗАМ помощници, които фактически ръководеха и подържаха връзката с ДС или каквито им бяха директивите. Начело бяха сравнително популярни и добри хоре, но с вързани ръце. Те често не получаваха и някаква информация. Понякога в момента на откровение казваха, че не са нищо повече освен саксии. Функцията им беше да красят картината, за да не личат мръсотиите зад нея. Тази стара изтъркана пиеса се играе и днес с името „преход“.

  3. Президентът има некачествен екип. Дали той си го е избрал и ръководи е голяма въпросителна.
    Тъй като за това е ставало дума отдавна и на много места, подозирам нещо по-лошо. Той е информационно капсулиран от същия този екип. На него му „подават“ само удобната информация. Онази, която няма да застраши служебното положение на тези, които са подготвяли, писали, редактирали тази и други подобни речи.
    Той няма независими канали за информация. Не изключвам да му дават изрезки от вестници или да му поднасят принтове на удобни писания от интернет. Пестят му времето.
    Сигурно с удивление ще чете вашия текст след години, когато неговия „екип от сътрудници“ полегне под друга сянка.
    Жалко е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *