2024-03-28

5 thoughts on “Фенове на Бербатов дават по $100, за да гледат тренировката на Манчестър Юнайтед в Чикаго

  1. Бербатов се гордее със своите фенове в Чикаго. Ето какво каза той пред най-големия ежедневник в грагда Chicago Tribune:
    „Тук живеят много мои сънародници, които винаги идват на нашите тренировки и мачове с българските знамена. Много е приятно говоря с тях. Сякаш не съм толкова далеч от Родината

  2. Бербатов се гордее със своите фенове в Чикаго. Ето какво каза той пред най-големия ежедневник в грагда Chicago Tribune:
    „Тук живеят много мои сънародници, които винаги идват на нашите тренировки и мачове с българските знамена. Много е приятно говоря с тях. Сякаш не съм толкова далеч от Родината“.
    https://www.eurochicago.com/2011/07/sports-bulgarian-berbatov-has-following-wherever-he-plays/

  3. Алоо, смърфовете!
    Българите бяха най-много и заради това нашите викове се чуваха най-далече. Но се чуваха и други подвиквания – най-много за Руни и за Видич. За да гледат двамата братя бразилци, бяха дошли няколко усмихнати техни сънароднички, които им подвикваха неособенно прилични неща.
    Специално за изтънчения ти вкус и понеже нямаме журналистически претенции и съответно – дипломи за късане, ще пусна снимки и запис с тях – (тук и тук).
    А колкото за това какви професии упражняват нашите в Америка – ето нещото, корето показва, че си изключително комплексиран и ограничен. Не е важно къде са те сега (макар, че ако беше по интелигентен, щеше да знаеш, че от подобни професии са стартирали някои от най-богатите милиардери), а къде ще им стигнат децата им, заради бъдещето, на които напуснаха България. Напуснаха я бягайки от наследниците на безродни комунисти самообявили се за елит – причината за всички беди на Родината ни.

  4. „Смърфовете“, ти си типичен пример за комплексирано и злобно същество. Как може да съдиш наши сънародници, които се РАДВАТ на другия край на света, че виждат УСПЯЛ БЪЛГАРИН? Дори и тази непринудена радост се вижда, че допада на хората от велик клуб като Манчестър Юнайтед, а да не говорим, че тези дни в различни медии по света отново се пише за България покрай въпросното гостуване на отбора в САЩ (справка спреният от българи автобус в Сиатъл и сега това в Чикаго)! Дали усещаш колко наглост има в теб, след като обвиняваш другите затова, което си ти самият? Не мога да повярвам, че до такава степен са се принизили някои хора, че да изливат подобна помия… Жал ми е за теб, защото си жалък! И това за съжаление не е обида към твоята малка душица…

  5. Прави ми впечатление, че само ние и турците си страдаме от вечните комплекси. Не съм чул когато Клинсман играеше в Тотнъм, в Щатите или където и да е, германските емигранти да поскачат и да викат: Клинси, Клинси…
    същото не съм виждал и за Анри в Америка. Някой да прави демонстрации докато той рита в МЛС?
    Но Балканите няма да избягат от нас, не в Америка, ами и на Луната да отидем да мием чинии, да паркираме лимузини или да продаваме еди какво си…Комплексиран и ненаучаем народ, страшна работа!!!
    Гордеели се с него! По-добре се гордейте, ако се измъкнете от мизерното си съществуване…
    а за автора – ако така се пише материал за спорт, аз ще си скъсам дипломата. Но явно всеки си направил сайт и айеее – ние сме медиите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *