2024-04-18

3 thoughts on “Човекът деградира, остава му само мозъкът

  1. Човекът деградира от времето на грехопадението на Адам (той и Ева са били най-съвършените във всяко отношение хора, раждали се някога на Земята).

    Върхът на деградацията е хомосексуализмът (мъжка педерастия и женско лезбийство), който обрича човечеството на изчезване.

    Разфихрянето на хомосексуализма е белег за погиването на могъщи империи (гръцка, римска, османска, и пр.). Много точно това е отбелязано в Стария Завет – унищожаването на Содом и Гомор (Битие 19:24-25). Порнографските изображения върху древногръцки глинени съдове (вази) също потвърждават този факт.

    На фона на горните констатации звучат чудовищно претенциите на хомосексуални „двойки“ да осиновяват чужди деца.

  2. маргинал ( нерегистриран )
    12.07.2010 18:09

    Констатацията, че „Нашите най-мощни технологии на XXI век: роботехника, генно инженерство и нанотехнологии, заплашват да направят от хората изчезващ вид“ не отговаря на въпроса:“Защо българските ханове са живеели по около 300 години?“. Атеистичната, по своята същност религия, наречена още „наука“, довежда до ленност и безразличие за собственната им съдба индивидите. Именно това е причината, която Платон описва в „Митът за пещерата“, наречена „пещерно мислене“. 300 години по-късно, кръстната смърт на Йешуа – Иисус Христос доказва колко силно е нежеланието на хората да се разделят с „пещерното си мислене“, и на какво хората са способни за да си го отстояват. Изтъпленията на „Светата инквизиция“ през Средновековието, днешните премеждия на професор Янко Янков (21 юни 2010 г.), са в същата посока. И като резултат, маите предвидливо са ни завещали 7 пророчества, преди всички „те“ да си „вдигнат чукалата“ преди 800 години от Земята. Сега, тези техни предсказания хвърлят в основателна тревога цялото днешно папско и православно „войнство“ на Ватикана и Цариград, зер на вратите ни „чука“ Христос и Неговият Страшен Съд.

  3. Новината ми звучи оптимистично – оказва се, че все пак ще изчезнат тези дето са без мозък 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *