2024-04-26

3 thoughts on “Съветникът на Тодор Живков за „Възродителния процес“

  1. Мустафа, дебиле,
    🙂 Ако българите изчезнат, циганите ще се самоизядат. На Индия ѝ трябваха 1000 години след изгонването ви, за да заприлича на държава. Без Българите ще изчезнете за 5 години, щото никой не може да ви трае колкото нас 🙂

  2. Костадин Чакъров е един достоен българин, образован и добре информиран човек. България отстояваше суверенитета си със смяната на имената. Мнозина от помаците желаеха смяната на имената, особено добре образована част сред тях, тъй като не бяха особено религиозни по това време и желаеха да се спре натиска от страна на турската държава върху тях. За сведение на Мустафа, българите не сме клали турци, както направиха сънародниците му с българите в Беломорска Тракия. На който не се чувстваше българин, му беше дадена възможност да си отиде по живо, по здраво в майка Турция. Мнозина псуваха от влаковете България, ама после се върнаха, защото Турция не ги прие особено гостоприемно. Но за това не се говори май? И си намериха покъщнината съхранена. А на онези, които са работили в България и заминаха, и пенсии им изплаща България. Но такива, като Мустафа, все ще намерят на развален български и с правописни грешки да плюят по прекрасната ни Родина. Апропо, България не е сбирищина от националности, както САЩ и всякакви аналогии са излишни. И, колкото и да се пънат САЩ и Турция, няма да станем многонационална държава. И Мустафа ще има много здраве от българите племе като циганското да управлява България и да дава тон какво да се случва, още по-малко циганският, а не ромсият език да се изучава от българите. Не можеш да искаш неразвит и мързелив етнос,който векове наред е паразитирал, никога не е градил нищо, камо ли държава, който никъде по света и никога не е управлявал нищо, който никога не е имал задължения, а само ламти за права, който държи да не работи и други да го хранят, да се налага с невежеството си на българския народ. Никъде в Европа циганите не са пожелали и нямат потенциала да бъдат градивни личности. Така, че със славянски, турски или каквито и да е имена циганите още 1000 години няма да могат да управляват нищо. А вкарването и експлоатирането на пета турска колона в България с цел разпада на държавата ни, ще си остане блян за Турция. Остани със здраве, Мустафа!

  3. Съветникът Костадин Чакъров с неговия манипулатив статия се опитва да оправдадава колко прав Тодор Живков, дъщеря му Людмила Живкова и BKP са били да асимилират етническите турци или най-голямото мюсюлманско население в България с примери от USA конституция и губернаторсия систем на Aмерика. Което, няма никаква прилики с българската политическа система. Американската система позволява на своите граждани да изразят себе си, както те желаят. Етническите групи са горди от техния произход и няма никакво законодателство, които забраняват ги да използват техните имена в федералното правителствени документи. В паспортите им, независимо от техния етнически произход, те са всички американски граждани, които те много гордо казват „Аз съм Aмерикан.“ Аэ никога не съм чул от българските граждани от туски происход да отричат българското граждансво, Ние много дабре энаем че след Балканската война ние стахнаме граждани на България. От тога насам всики етнически турчин е подчинил законите на България. Ако това беше проблема, Българското правителство с едно изменение можеше да реши този проблем, като просто премахване народност от гражданските карти, без да докосвате дадени имената на етническите групи. Политиките на комунистическата партия не беше гражданството на Туркото малсинсво, а по-скоро с техните имена. Турските ислямски имена не вървят ръка за ръка с Български Славянски имена, те са в противоречие с изграждането на чисто Славянски Български Народ. Българските власти искаха по време на цензор преброяване всички да имат Славянски имена. Следователно, эа съжеления теэи екстремални, полисийс закара България 50 години наэад. Още повече нселението на България намалаво всяка година. 2050 година Ромите ще управляват България тогав българите трабва да научат РОМСКИЯ еэик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *