Home » Авторски страници

Покана за лекция и представяне на книга в Чикаго

2013.02.15 Няма коментари
Spread the love

Музеят “Фийлд” в Чикаго и Американският научен център – София организират лекция “Миналото и неминалото”. Ще бъде дискутирани проблеми на съвременната българска история. Ще се представи първата академична публикация на Американския научен център: книгата на Нася Кралевска-Оуенс “Communism vs. Democracy: Bulgaria 1944 to 1997” (преработено и допълнено издание на английски на българската хроника “Без Заглавие”, издадена четири пъти в България).

kniga

Лекцията ще се проведе на 29-ти април 2013 г. от 17:00 часа в зала 2 (западно крило) на музея “Фийлд” и ще бъде последвана от прием.

Вход свободен. На западния паркинг на музея ще бъдат осигурени места за първите 35 души, изпратили резервация на имейл: [email protected]

Книгата ще бъде представена и на Осемнадесета открита сесия на Българо-Американска Асоциация “Пролет 2013” в неделя, 21 април 2013 година. Поканват се старите български имигранти от четвъртия период на българската имиграция в САЩ (1944-1990) да присъстват на двете събития.

Линк към книгата в Амазон

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.