2024-04-20

2 thoughts on “На дъното

  1. През 1911 г. Царство България изпреварва в икономическото си развитие съседките Турция и Гърция.

    Сто години по-късно Турция и Гърция са изпреварили „РепубликаБългария в пъти.

    (Пиша „Република“ в кавички, защото формално-юридически България не е преставала да бъде Царство, тъй като Търновската конституция никога не е била легитимно отменяна – в нея няма такава опция).

    Лъжата, че България е „Република„, води началото си от 1947 г., когато е проведен т.нар. „референдум за република или монархия“ (също недопустим според действуващата Търновска конституция).

    Продължението е 65 години управление на една каста от лъжебългари, които обичат само себе си и не се свенят да осъществяват геноцид над доведеното до скотско оцеляване население.

    Без да съм привърженик на т.нар. „конспиративни теории„, не мога да се отърва от натрапчивото внушение, че територията на „Република„-та е нарочена за своеобразен полигон, в който се осъществява in vivo практиката по обезлюдяването на планетата Земя и довеждането й до „оптималното“ население от 500,000,000 души.

    Димната завеса, създавана от старателно и методично култивираната „битова престъпност„, успешно прикрива човеконенавистническата политика и практика на „небитовите престъпноци“ (според евфемизма на талантливия автор Енчо Господинов).

    Населението на „тази страна“ (как другояче се назовава територия, която юридически е Царство – т.е. монархия, а фактически битува много десетилетия като отрицание на легитимността – т.е. „република„?), доведено до скотско съществувание, се хвърля в обятията ту на „леви“ (дефакто десни), ту на „десни“ (произлезли от чреслата на „левите„) назначени „спасители„, които почти четвърт век го дундуркат в робската му люлка.

    Когато в Германия президентът подава оставка заради „някакви си“ 500,000 евро (при това заем!), то в тукашната „република“ подобна сума се смята за джобпарасъ на домораслите плутократи.

    Просветеният Запад гледа и се чуди, но и се мае, защото е прегърнал удобната позиция на „политическата коректност„, пък и „парите не миришат“ (особено когато са дадени като подкуп на „когото трябва„).

    Та:

    И какво щеше да напише за нас Макгахан, ако беше жив? Или Алеко?

    Ами сигурно щеше да припомни, че когато Янко Н. Янков-Вельовски преди двадесет години провъзгласи Програма за БЪЛГАРИЯ – ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ, и „левите„, и „десните“ като един я заклеймиха и оплюха.

    В замяна дадоха на българското население правото да мизерува в пределите на „Република„-та, свободата да се изнася през Терминал 1 или алтернативата да мре скоропостижно.

    Честит (им) Трети март 2012!

  2. Там е работата, че другите не се оправдават с чужди робства и набези, защото са се освободили. А в България все още сме под руско робство и за това е забранено да се казва и споменава, дори! Когато отхвърлим руското иго и ще започнем да „отлепваме“ от дъното!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *