2024-04-25

1 thought on “Хр. Ботев: „СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ…“

  1. Казвам се Ангел Грънчаров и съм от Ботевград. Обикновено пиша под псевдонима Елтимир, за да не ме бъркат с един друг Ангел Грънчаров – от Пловдив. Та по темата.
    С Янко си разменихме няколко писма по този повод. И той, и аз сме на мнение, че терорът не е само срещу него или само срещу мен. Терорът е насочен срещу всички ветерани на антикомунистическата Съпротива, които не се преклониха пред силите на Злото. Най-жалкото е, че същият този комунистически терор среща подкрепата и одобрението на Запада. поне такива са моите наблюдения.
    А в моя сайт, намиращ се на:
    eltimir.ucoz.ru
    можете да намерите факти за продължаващия терор срещу Зоя Рангелова, вдовица на починалия при съмнителни обстоятелства Константин Иванов – Коци. Коци беше политически затворник от времето на комунизма. Активист на Независимото дружество за защита правата на човека, съратник на Илия Минев. Днес името му тъне в забрава, а вдовицата му е подложена на зверски терор от страна на властите в Монтана. И никой от нас, които искаме да помогнем не можем нищо да направим.Демокрация? Свобода? Човешки права? Нищо подобно, у нас комунизмът и демокрацията се оказаха двете лица на една и съща монета. Като лицето на демокрацията е по-жестоко, по-безчовечно дори от лицето на комунизма. Това е нашата реалност.
    Страшно е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *