2024-04-26

6 thoughts on “Чикагско интервю с внучката на Никита Хрушчов

  1. Спасителите са американците.Вижте как спасиха народите на Ирак Сирия Либия Тунис и Египет.Така ги спасиха че сега всеки ден хиляди се давят в Средиземно море за да отидат в заветния рай да мият чинии или да стават негърски подлоги като въпросната Нина.Истината е че където се е появила спасителната армия на САЩ живота там става по лош и тежък.Това е истината а когато истината говори и боговете мълчат.Бях наблюдател на референдума в Крим хората с усмивка и радост гласуваха за присъединяване към Русия.И резултзта е налице вече взимат пет пъти по големи пенсии и заплати и са радостни и щастливи за разлика от спасените либиици и иракчани които умират от глад.Явно хората живеещи в америка са найстина до толкова превъртяли че даже не виждат истината.Хора отворете си очите.

  2. 450,000 руснаци си купили къщи в България. Ако е толкова хубаво при тях, защо са тук. И те си имат същото Черно Море. По улиците на Рим, и не само там, често можеш да чуеш руски. А колко италианци или българи отиват да живеят в Русия? Коментаторите, които пишат, че Нина е изперкана, или че Русия ще води света, тогава защо живеат в този упадъчен, долен Запад. Някой да ги спира? Да отидат в Русия, защото скоро ще владеят света, с своята армия и велики вождове, бащи на човечеството, които вече един век претедират, че спасяват населението на земята, без някой да го е разбрал или видял, освен агитаторите. Един от най сладкия бизнес при комунизма е да претендираш, че си негов спасител от враговете, повечето от тях измислени. Защото без врагове няма какво да се спасява. Някога коментаторите спасяваха комунизма, сега пък Русия и все се надяват на някаква трошичка, че ще им я хвърлят. Има ги всякакви, даже и в този бизнес на велики „спасители“.

  3. Тая изперкала Нина сигурно добре я финансират в САЩ за да говори такива глупости.От 15.год Русия върви само нагоре и вече е трета икономическа сила в света след Китай и САЩ а военно е първа.Русия през последните години преуспява и се разширява руснаци купуват имоти в Испания Дубай и дори в Ню Йорк.Тая Нина или е поставено лице или е дете на някой комшия на Хрушчов.Вижте хубаво снимката не прилича въобще на него.Това е някоя без родственица спонсорирана от Рокфелер и Родшилд.

  4. Атанас Панчев е прав .Явно роднините на извесни хора като отидат да живеят в САЩ изведнъж се променят и говорят и срещу своята родина.Или ги купуват или ги зомбират.Интересен факт.Някой от тях даже забравят родния си език и местото в което са се родили.Това са хора безродственици.

  5. Интересното е че който отиде да живее в САЩ. Нещо изперква. Явно и наследничката на Хрушчов не е чела Нострадамус. А той казва че бъдещето на света е в ръцете на съюзът между Дракона и Мечката. Тя или е зомбирана или получава много голямо количество долари от въпросният Университет.

  6. Русия не се разпада, а се разширява – поредното доказателство:

    „450 000 руски граждани са собственици на имоти в България. Те се нуждаят от банков продукт, може да се мисли вече в България да работи филиал на руска банка“. Това заяви днес българският посланик в Русия Бойко Коцев на среща с председателя на Централната банка на Русия Елвира Набиулина, предаде Фокус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *