2024-03-28

1 thought on “Процентът недействителните бюлетини за президентските избори е обезпокояващо висок

  1. „Недействителните бюлетини за първия тур на президентските избори са 229 844 гласа, тоест 6.4 на сто от общо подадените, съобщиха от Централната избирателна комисия (ЦИК).

    „В рамките на същия процент – 6,4 на сто, се движат и недействителните бюлетини за местния вот“, каза говорителят на комисията Бисер Троянов.“

    Онова, което всички премълчават, е фактът, че лавинообразното увеличение на т.нар. „недействителни“ бюлетини всъщност е следствие не на сложната система на гласуване, а е израз на наказателния вот към „управляващи“ и „опозиция„, отправен от българския избирател.

    След „изборите“ ще стане ясно какъв е процентът на българите, които осъзнават, че всъщност вече над 67 години в България се провеждат избори без избор – няма значение кои ги печелят – това са все едни и същи креатури на една и съща крадлива прослойка от населението.

    Добавете към т.нар. „недействителни“ гласове тези на непочелите „урните„, за да узнаете числото на действителните изразители на неприемането на над половинвековното социалистическо статукво в България.

    Избори… без избор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *