Home » Авторски страници, българи зад граница

Анкета за българите по света

2018.06.07 Един коментар
Spread the love

Новоорганизиращият се Първи форум на Българската диаспорa инициира анкета с 8 въпроса до българите зад граница, която можете и Вие да попълните, като отворите хипервръзката по-долу.

 


Някои от зададените въпроси са следните:

Използвайки шестобалната система (от 1 до 6), как оценявате политиката на българската държава към българите по света и в частност в страната, в която живеете? Промяната на кои фактори в България би Ви накарало да се завърнете? Има ли нужда от някаква общобългарска организирана структура на диаспората ни?

От Форума се обръщат към сънародниците ни по света, към медиите и организациите им:

Моля, разпратете анкетата до всеки, които е част или е свързан с българската диаспора. Може да се отговаря съвсем анонимно. Резултатите от анкетата биха предоставили по-ясна информация за възможните цели, идеи и инициативи, около които биха могли да се обединят усилията на българите по света. Може да следите събитията отблизо и да участвате в тях, като станете член на „Първи форум на Българската диаспорa” (линк към Фейсбук групата).

Линк към въпросите на анкетата в SurveyMonkey:

https://www.surveymonkey.com/r/2G6C8GX

.

One Comment »

  • Петър Анастасов said:

    Пак почнахме да се представяме от името на всички! Толкова ли е трудно да говорим от свое име!?

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.