Home » Е-Списание

Лидер на партия и шеф на ромското мешере с брутални заплахи към журналистка

2015.10.22 Няма коментари
Spread the love

Босът на Върховното мешере Христо Младенов отправи серия от заплахи срещу журналистката Вероника Димитрова, клетви към нея, както и закани за “гражданска война” и “предизборен бунт”, съобщи Нова телевизия.

Причина за агресията му към репортерката на телевизията станал излъчен репортаж, който свързва неговата партия “Солидарност” с джебчийската мафия в Игнатиево. Понеже кандидатът за общински съветник в Аксаково Васил Стоянов, който заедно със съпругата си Евгения бе уличен със скрита камера от Нова ТВ, че се прехранва основно от джебчийство във варненски мол, е подкрепян от партия “Солидарност”.

“За шест месеца ще получиш най-лошото, което Господ го праща отгоре. Знаеш, че аз мога да съдя от моите неписани закони” – заканва се шефът на мешерето на Вероника Димитрова в телефонен разговор, записан и излъчен ден след репортаж, в който той заявява пред Нова ТВ, че няма проблем замесен с джебчийската мафия човек да бъде подкрепен от партия “Солидарност”.

“Знаеш, че аз имам достъп до всички съдебни власти и в България, и в Европа” – казва още лидерът на “Солидарност”, който се хвали в споменатия репортаж, че е осигурил гласове за бившия председател на БСП Станишев на евроизборите през 2013 г., а сега подкрепял Бойко Борисов.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.