Home » Авторски страници

Българска търговска палата в Сан Франциско гостува на БТПП

2012.07.04 Един коментар
Spread the love

Представители на Българска търговска палата в Сан Франциско бяха на среща в Българската търговско-промишлена палата в София. Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с Константина Чилингирова, президент на смесената организация, и Венци Петрунов, член на борда.

Българската търговска палата в Сан Франциско  е създадена от българската общност в Северна Калифорния през есента на 2011 г.

 

Момент от срещата в БТПП

Г-н Симеонов запозна гостите с дейността на БТПП и Българо-американския търговско-икономически съвет. Той предложи няколко насоки на сътрудничество с Българската търговска палата в Северна Калифорния. Договорено бе организацията да представи скоро определени услуги на български фирми, които имат нужда от съдействие за реализация на американския пазар.

Г-жа Чилингирова представи мисията на Българската търговска палата в Сан Франциско като поставяща си за цел да развива интересите и растежа на предприятията, притежавани от членове на българската общност в Калифорния. Да спомага за развитието на връзки и сътрудничество между тези предприятия и други компании в щата Калифорния. Да популяризира българската култура в Калифорния чрез различни програми и събития.

Българската търговска палата в Сан Франциско е организатор на неотдавнашната среща на президента Росен Плевнелиев с българската общност в Северна Калифорния на 16 май т. г. Заедно с посолството и консулството на нашата страна в Лос Анджелис, тя организира и миналогодишната среща на посланиците на САЩ и България в Сан Франциско.

Повече информация за Българската търговска палата в Сан Франциско може да намерите тук:  https://www.facebook.com/BulgarianChamberOfCommerce

 

Гергана Димова,

PR на БТПП

One Comment »

  • ДС said:

    Нали се сещате?

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.