2024-04-23

13 thoughts on “Сп. „Борба“ – кн.1 за 2011 на Българския национален фронт

  1. Tъжна вест

    Tоку що ми съобщиха че бай СТЕФАН ВЪЛКОВ е починал днес

    Погребението ще бъде утре във АСЕНОВГРАД във 15 часа.

    Той ще биде изложен за поклонение и последно сбогом във дома си утре сутринта /12 януари/ от 9 часа до 15 часа

    на улица ОБОРИЩЕ 38 във АСЕНОВГРАД.

    ––––––––-
    За сведение на Радич Стоянов:
    Не се засягам като ме питат за информация, г-н Стоянов, и ето доказателството.
    Това горе е имейл до мен от П.Бояджиев, който едва днес прочетох и който съобщава за смъртта на още един от тези, които са се борили срещу комунизма. Ако действително ги търсите – тези, които търсите ще ги намерите там в Асеновград. Е, може би. някои ще бъдат възпрепятствани – тъй както полуслепият Александър Дърводелски вероятно не е успял да прочете вашия имейл до него. За ваше сведение, при него идва периодически доброволец, който му чете не само имейлите, но и сметките за водата, тока и пр. Това е и причината вероятно да не ви отговори. Такива като Алекс има много, които се нуждаят от подкрепа в старините си. Но доброволците са малко за всичко в България. Защо ли? – това няма да ви обяснявам, пак поради липса на време. Само ще кажа, че всеки ден в мислите си благодаря на тези, които помагат с доброволен труд на Еврочикаго. На тях всички съм отделил по-малко време отколкото на вас (за съжаление), но те не ми се сърдят. Именно тези хора считам, че са едни от борците за измъкването на България от блатото, а не онези дето се тупат по гърдите от ТВ екраните всеки ден. И да ви кажа не ми бе никак трудно да ги открия – намерих ги в момента, в който започнах да ги търся. Търсете и вие и ще намерите. Това последното навярно се сещате, че не са мои думи. Ще отидете ли до Асеновград?

  2. Pesho,вие май се засягате и се обиждате като ви питат за информация?Нямам никакво намерение да провокирам който и да било.Извинявам се ако съм засегнал някой от този сайт.Всичко хубаво желая на всички честни българи.
    Но и от този e-mail: [email protected] никакъв отговор,никаква информация.Исках да разбера за подписалите въпросния меморандум-така и не разбрах нищо.Здраве да е както се казва.

  3. Г-н Радич, задавате въпроси, на които не е трудно и сами да си отговорите. Какъв процент антикомунисти в България е търпял Бай Тошо в продължение на 35 години, след като е посягал дори и на хора, намиращи се в емиграция? Не сте ли срещали такива поне в интернет и на страниците на Еврочикаго? Списанието „Борба“ се издава вече 60 години – много от основателите му са покойници, а предполагате ли каква е възрастта на другите?
    И ако мога да попитам – на колко сте години?
    Може би провокирате някой тук, но действително нямам време да си говорим.

  4. Има ли антикомунисти в момента в България и в САЩ-тези от сп.Борба и от БНФ защо не участват в избори в България?

  5. Привет Пешо,
    За твое сведение Гошо Спасов живее в София, но е роден в Белово.

  6. Уважаеми г-н Радич, на вашия линк най-отдолу на страницата са написани контактите на редакцията на списанието (при това са дадени 2 броя – един в САЩ и един в БГ).
    Ето ви ги тук за по-лесно:

    Адрес в САЩ:
    P.O. Box 46250, Chicago, IL. 60646, USA

    Е-мaйл:
    [email protected]

    Адрес в БГ:
    Гошо Спасовъ, ул.“Алабакъ“21, Белово, България

  7. Уважаеми Mariana и Pesho според вас от тук: http://www.bnfront.com/ става ли ясно кого да попитам за да получа информация.Разбира се че ше бъда доволен и благодарен на Pesho да ми напише на моя e-mail някакъв тел.,GSM,e-mail за информация с хората които пишат сп.Борба.и да ги помоля да публикуват списъка с партиите и лицата които са подписали въпросния меморандум.Но нека го публикуват тук за да го видят всички.

  8. Уважаеми г-н Радич, разбирам че сте нетърпелив да получите отговор след като 22 години сте чакал, но все пак защо сте търпял толкова време?
    Няма ли списанието адрес в София? Аз мога да ви дам имейл на редакцията и да ги питате направо тях. Действителен ли ви е имейла, с който сте се записали в Еврочикаго?

  9. Има да, г-н Стоянов, и те вече ви отговориха.

    Ако не сте разбрал добре, пак ще повторя.

    Най-добре е да потърсите информацията за тези 60 или колко са там партии, организации, сдружения и пр., подписали през октомври 2010 г. меморандум, от сп. „Борба“, защото това списание в случая е първоизточникът.

  10. В този сайт има ли модератори(или обикновени хора) които да отговорят или да ми покажат пътя за отговора на моето питане?

  11. Може би трябва да потърсите информацията, която ви трябва, от сп. „Борба“.

    Тук става въпрос за Меморандум, подписан през октомври 2010 г., и информацията кои са били тези над 60 партии, организации, движения и пр.,които са го подписали, би трябвало да е известна на списващите това издание, което е публикувало в кн. 1 от 2011 г. Меморандума, за който става дума. Еврочикаго е пуснало в случая информация за тази излязва книжка първа за м.г. на сп. „Борба“ и част от нейното съдържание, между която и текста на Меморандума.

    Това е, което аз поне мога да ви кажа.

  12. Интересуваме кои са тези хора и партии от този публикуван цитат:
    https://www.eurochicago.com/2011/01/sp-borba-1-2011/ ,, Бел. ред. Меморандумът е подписан от над 60 представители на антикомунистически политически партии, съюзи, движения и организации и персонално от стотици граждани, които споделят виждането, че само единни можем да представляваме сила, която да се противопостави на напиращия към властта неокомунизъм.,,

    Аз искам да ги видя тези хора и партии в България и в чужбина в този момент-кои са? Имам желание да се запозная с тези хора и партии.
    Питам защото винаги съм бил(и винаги излъган от 22 години до сега) и ще застана заедно с всички които са против комунистите от БКП-ДС,болшевиките от КПСС-КГБ-но в момента аз не мога да видя такива хора и партии в България-които да участват в политическия живот на България.
    Предварително благодаря.Бъдете живи и здрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *