2024-04-16

4 thoughts on “Представиха книгата „CHICAGO – Българският град“

  1. „Друго едно облаче“: „Отчетите добре, ама защо обявявате, че може да се сключват граждански бракове, а на практика не е вярно???
    Някой от журналистите пак нещо не е разбрал…“

    Не знам за какви отчети пишете, драги анонимни читателю, и за какви граждански бракове. Това е публикация за представянето на един алманах, не за не знам какви отчети, нито за процедури по сключване на граждански бракове.

    Ако пък имате някакви бележки или възражения към съдържанието на самия алманах или към начина, по който работи Генералното консулство, сигурен ли сте, че сте разбрал точно къде пишете и към кого се обръщате..?

  2. Отчетите добре, ама защо обявявате, че може да се сключват граждански бракове, а на практика не е вярно ????

    Някой от журналистите пак нещо не е разбрал…

    В генералното консулство може да бъдат заверени пълномощни, документи, изискващи нотариална заверка, които да послужат в България, да се изготви завещание, да бъде подадено заявление за придобиване на българско гражданство, може да се поднови български личен документ, да се подаде заявление и да се получи свидетелство за съдимост, дори може да се сключи граждански брак

    http://www.bulgariasega.com/usa_canada_bulgari/usa-central/20559.html

  3. Възможно е да са останали някакви екземпляри от книгата, които бяха изложени на Десетата медийна среща, при организаторите от БТА.

    Ако не може по този начин, ще помислим за друг вариант.

    Благодарим за поздравленията.

  4. Поздравления за книгата! По какъв начин едно обикновено „Облаче ле бяло“ би могло да се сдобие с екземпляр от нея. И с кого да се свържа за да я редставя в Облачето? Подскажете, моля. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *