Home » Авторски страници, българи зад граница

Покана за участие в проекта „Харизмата на българина“

2014.10.31 Няма коментари
Spread the love

Димитринка Йорданова, инициатор на проекта „Харизмата на българина“, се обръща към всички българи в чужбина, които са успели да осъществят своя мечта в която и да било област от науката, културата, бизнеса или изкуството, в страните, които са заминали. Кани ги да участват в кампания със същото име, която започва в Деня на народните будители – 1 ноември 2014 г. Г-жа Йорданова смята да събере техните разкази в книга, наречена „Орфеевото цвете – харизмата на българина”, и да я подари, както заявява в описанието на проекта си, на българските деца по света.

По-долу публикуваме целия текст на поканата за участие в проекта „Харизмата на българина“, изпратена ни от Димитринка Йорданова, която живее в Рим, Италия.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ice-princess

Обръщам се към всички Вас, българи в чужбина, които сте успели да осъществите своята мечта, в която и да е област на науката, културата, бизнеса и изкуството. Каня ви да разкажете нещо много лично и съкровено в едно писмо или в един видео материал. Да разкажете за онзи незабравим момент на трансформация във Вашия живот зад граница. Всеки един от нас е преминал през своите трудности. Но именно тук е разликата – Вие сте уловили маг(нет)ичния момент на кризата и сте променили живота си завинаги. Разбрали сте, че зад опасността се крие голямата възможност пред Вас и сте направили решителната крачка напред. И точно тогава българският нрав и българското слово са ви помогнали най-много… За миг сте се потопили в света на българското творчество, в съкровището, завещано ни от нашите предци.

Имам удоволствието да Ви поканя да участвате в кампания „Харизмата на българина”, която ще стартира в Деня на народните будители – 1 ноември 2014 г. Ще вземат участие всички български културни центрове и български неделни училища в чужбина, онлайн медиите на българи в чужбина и много български приятели по света.

Каня Ви да споделите Вашия личен момент на трансформация в живота Ви зад граница. Разкажете за това как съхранихте жив пламъка на българския дух и магията на българския глас… как те ви превърнаха в победители в чуждия свят.

Всяка история е едно Орфеево цвете, едно „безсмъртниче”, с което заедно ще изплетем венеца на българската харизма.

Нашите деца го заслужават! Нека им го подарим!

Очаквам вашите писма (в размер на 3 страници) на адрес: [email protected]

Ще събера разказите Ви в книгата „Орфеевото цвете – харизмата на българина” и ще я подаря на българските деца по света.

Нека заедно напишем новата историята на българския дух и мистерията, с която побеждава!
Вашата история е уникална! Разкажете я! В нея се съдържа онази първична сила, която само ние българите носим у себе си… Оренда.

Благодаря ви!

 

С уважение:

Димитринка Йорданова

e-mail: [email protected]
www.diyo-coach-com

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.