2024-03-28

3 thoughts on “БЪЛГАРСКОТО ГЕНЕТИЧНО РАЗНООБРАЗИЕ

  1. Ник благодарим ти.
    Имаш ли мнение по темата „Кой е създал Бог?“

  2. „ARE SCIENCE AND CHRISTANITY COMPATIBLE?

    Atheist Richard Dawkins from Oxford and leading geneticist Francis Collins debated the subject of God versus Science in a Time magazine feature article.

    Dawkins, author of The God Delusion, argues that belief in God has been made irrelevant by new scientific discoveries. Collins, a Christian who led 2400 scientists in mapping the human genetic blueprint, sees it differently, stating that belief in both God and science is totally reasonable.“

    (Повече можете да прочетете на следния адрес: http://y-jesus.com/science_christianity_compatible_1.php ).

    Още едно потвърждение, че Водещите вярват в творческото начало у Бога, а епигоните си вирят носа до небесата; впрочем, първородният грях не е този на Ева и Адам, а на възгорделия се херувим Луцифер, поискал да въздигне авторитета си над този на Твореца (така и днешните следовници на безбожието – напъват се да надскочат Създателя на всичко видимо и невидимо, но всуе!).

  3. Генетичната генеалогия даде възможност да „се прочетат” тези милиони страници , защото семейството и родът са консервативна традиция в човешкото възпроизводство и съществуване, традиция, която ще продължи в технократичния ХХI век и след него, за да го има човечеството.

    Да, СЕМЕЙСТВОТО и РОДЪТ трябва да пребъдат, за да го има ЧОВЕКА.

    В тази връзка не си ли задавате въпроса – защо БОГ създаде, утвърди и директно благослови само една земна институция – и това не беше държавата, царя, властелина – а СЕМЕЙСТВОТО, РОДА?

    Случайно ли социалистическият законодател през шестдесетте (1951-1960) години на миналия век забрани българинът да бъде записван с родовото си фамилно име, като вместо него наложи това на дядото по бащина линия?

    Очевидно никоя тоталитарна система не би позволила да има каквато и да е паралелна институция (в случая РОДЪТ, ФАМИЛИЯТА) на нейната ръководна сила (в случая БКП, наследена днес от БСП).

    Антихристът също не спи и прави всичко възможно, за да разруши основната клетка на обществото – СЕМЕЙСТВОТО. Безразборен секс (преди и по време на брака, криминални аборти, нелечим СПИН), извънбрачни деца, материални поощрения за самотни майки, поругаване на патриархалното семейство и домакинство (дядо, баба, мама, тате, син, щерка, внучета – а защо не и правнучета?), пропагандиране на т.нар. „атомарно семейство“ („мама, тате и аз“, а често пъти и без „аз“ – само двамата, за „да си поживеем“).

    Апотеозът на сатанизма в разрушаването на СЕМЕЙСТВОТО напоследък се изяви в хомосексуализма. Педерастията и лезбийството са открито поощрявани от медии, правителства, законодатели, дори някои „църкви“. Вече редица държави са припознали за законни т. нар. „еднополови“ бракове. В сферата на изкуствата (но далеч не само там) не може да припари нормален човек: територията е запазена само за педерасти и лезбийки (примери – безчет). Последният (Дали?!) „вик на модата“ е осиновяването от еднополови „семейни“ двойки на малолетни деца. Дали пишман-законодателите си дават сметка какво означава това? Едва ли, но то има еднозначен отговор: КРАЙ НА ДЕТЕРАЖДАНЕТО, СМЪРТ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД!

    Не е случаен фактът, че в динамичното ни съвремие, характерно с процесите на глобализация, все по-действен става стремежът на учените да познаят в дълбочина тайните на човека като БИОЛОГИЧЕН ДАР НА ПРИРОДАТА.

    Винаги ме е впечатлявал неизменно потвърждаваният факт, че великите умове на човечеството са прекланяли глава пред необозримия интелект на БОГА – докато посредствеността, средната ръка на чопналите оттук-оттам по някой квантограм знанийце си вирят носа до небесата в превъзнасяне на собственото си интелектуално невежество в „разгадаване тайните на природата“.

    Какъв „биологичен дар на природата“ сънува авторката? Човешкият геном всъщност не е разчетен, камо ли разгадан; науката се е докоснала само до малък процент от него(т.нар. „полезна информация“). Генетиците си нямат и идея какво представлява огромната част от съдържащата се в него информация, оставена засега настрана като „ненужна“, „излишна“, „неизвестно с какво предназначение“.

    Аксиоматична истина е, че науката всъщност представлява низ от отрицания на предшествуващи „истини“ в безкрайния път към АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА – БОГА. Има и друг път – нарича се ВЯРА. Тези паралелни писти само привидно си противоречат – в действителност само разстоянията, които трябва да се преодолеят, са различни в единия и в другия случай.

    Просветеният читател знае за „парадокса на фотоните-близнаци“ – за тях разстоянията са без значение (вече и научно доказано).

    Е, така е и с науката. Тя е принудена да преодолява светлинни години, парсеци разстояния, докато другият подход осъществява мигновен контакт с ИСТИНАТА.

    А ИСТИНАТА се яви в плът на Земята и преди около 1978 години и еднозначно заяви:

    -АЗ СЪМ ПЪТЯТ, И ИСТИНАТА, И ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, И ЖИВОТЪТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *