2024-04-24

4 thoughts on “Социални инженери планират довършването на семейството

  1. Г-н Будев, мога да разбера гнева ви, но не пишете повече коментари си с толкова нецензурни думи.

  2. Да го духат държавите и управниците и законите им,аз съм човешко същество раждам се на тоя свят не благодарение на тях а на родителите ми,дали някои ще се роди в Африка,Америка или където и да е ,никой няма права над него, Всички „лидери“ в света,ако можех да ги сломя на колене и да ми лижат газа щях да го направя,.. Аз съм от България гр.Пазарджик,да дойдат да ме намерят и да ми лапат патката,тъй като ме ограбват всеки ден с данъци и такси,аз нямам възможност да отида при тях.ПЕДЕРАСТИ..

  3. „Била е директор на дирекция „Международни програми и сътрудничество” в Държавната агенция за закрила на детето. От 2000 г. досега преподава в Пловдивския университет „П. Хилендарски”. В момента е директор на Института по правни науки на БАН.“

    Виждате, че Велина Тодорова не е случайна фигура в политическата фауна. . .

    Директор в БАН – и то не на какъв да е, а на „Правния“ институт!

    Но това е само сметаната – черешката на върха на тортата (или на следоледа – според вкуса и предпочитанията) я поднася не кой да е, а лично

    Премиерът Бойко Борисов…“, който

    „…назначи двама нови заместници на наскоро избрания правосъден министър Диана Ковачева. Велина Тодорова и Деница Вълкова-Петкова са новите попълнения в екипа на министъра“, съобщава blitz.bg/news/article/125581 blitz.bg/news/article/125708

    В навечерието сме на един от двата най-светли християнски празници – Рождество Христово (за езичниците – Коледа).

    Премиерът Борисов често демонстрира привързаност към християнските ценности на Православието – целува ръце на владици, икони на светци, пали свещи в храмовете и се прекръства пред зорките очи на преданите журналистически камери.

    Кой знае защо винаги в такива мигове изникват натрапчиви картинки от първите дни, седмици и месеци на т.нар. „Преход“.

    Тогава цялото Политбюро на ЦК на БКП (ядрото, главата, тартора на атеизма в България) се беше юрнало (пак под същото зорко всеприсъствие на услужливи измекяри) барабар с Председателя-Президент (Петър Младенов), семинариста-министър на отбраната (Добри Джуров), случайно неслучилият се Председател на СДС – иначе комунист трето поколение „и в червата“ (Андрей Луканов) да пали свещи, да се прекръства и да целува ръка на ловчанлията (Максим Патриарха).

    Та каква стана тя?! Ами те всички до един били „тайни християни“… Пък българското население да не знае…

    Онова, което християнинът – настоящ Министър-председател на България обаче би трябвало да знае – е че единствената институция, която Господ Бог собственоръчно е създал, благословил и утвърдил, не е нито царство, нито велико везирство, нито дори светска църква (оксиморон!), а

    С Е М Е Й С Т В О Т О!

    Именно тази основна клетка на обществото беше – а както личи от постоянните напъни на „новите“ – и си остава прицелна точка на опитите за дестабилизиране и ликвидиране на християнската общност.

    Младите поколения не помнят, но през 50-те години на ХХ век задължително ни записваха не с родовите фамилни имена, а с тези на нашите дядовци. Така се постигаше разкъсване на традиционната спойка между членовете на „родата“.

    Пак тогава забраниха провеждането на ежегодните селски и градски „сборове“ – отново със същата интимна идея да се елиминират, да останат някъде в далечното минало контактите на хората от селото или градчето – та по-лесно да се забравят братя и сестри, братовчеди и братовчедки (които „социалистическата индустриализация“ и „масовизацията на кооперирането на селското стопанство“ бяха прогонили от родните гнезда).

    Случиха се и „куриози“ – първи братовчеди да се залюбят, да се оженят и дори да отимат деца – със съответните неминуеми генетически увреждания поради кръвосмешението – просто младите не се познавали, не знаели, че са деца на родни братя и/или сестри. Тъжно. . .

    Как ви се струва – дали „случайно“, „без задни мисли“, „просто ей така“ на социалистическата българска интелектуална територия се издаваха в огромни тиражи популярните и в „прогнилия капиталистически Запад“ книги на известния педиатър д-р Бенджамин Спок?

    Много добре си спомням, че който и да е „западен“ автор преминаваше през гъстата цедка на соццензурата и нямаше и минимален шанс да проникне през стоманената завеса, ако не отговаряше над 100% на прокрустовата мярка на партайгеносите.

    Какво беше символ-веруюто на д-р Спок?

    В резюме:

    Възпитавайте децата само с ласки, без никаква принуда, предоставяйте им абсолютна свобода да правят каквото им се иска, не им причинявайте никакви страдания, болки, забравете за „пръчката“.

    Резултатът?

    Възпитаните по методата на д-р Спок американчета, попаднали в месомелачката на виетнамската война, се оказаха най-жестоките, перверзни и отвратителни „човешки“ същества – непознаващи милост, съчувствие, състрадание.

    Питали ли сте се някога :

    Дали никога нестрадалият е способен на състрадание? И как ще умее да състрадава, когато никога в дотогавашния си живот не е изпитал страдание?

    Питали ли сте се някога:

    Защо Самият Господ слезе на Земята, принизи Себе Си до човешката плът и понесе жестоки страдания за чужди, не Негови, а човешки, грешки?

    Някои от вас може и да са си задавали тези въпроси, но Министър-председателят, новата министър-ка на право-съдието, и особено новоназначената зам.-министър-ка (Велина Тодорова) – едва ли.

    Ето защо гореспоменатите се оказват – волни или неволни – изпълнители на волята на Антихриста в похода му към завладяването на цялата власт над хората от планетата Земя.

    Въпросният проектозакон е само една от стъпките – или крачките – в този световен поход на глобализма. Цел:

    Откъсване на децата от семейството, поставянето им под опеката на държавата, разгул на педерастията и лезбийството (тържество на хомосексуализма).

    Резултат:

    НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ…

    Комунистите не успяха – „посткомунистите“ прегърнаха техните идеи и са на път да унищожат СЕМЕЙСТВОТО.

    Ще стоиш ли и безучастно ще регистрираш как

    „Убиването на един човек е престъпление, а унищожаването на милиони хора – статистика“?

    СЪНЯТ НА РАЗУМА РАЖДА ЧУДОВИЩА…

    Събуди се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *