2024-04-23

1 thought on “Иво Инджев и Паметникът на Съветската армия

  1. Господин Инджев или агент Ивайло, чудих се откъде се взе тази злоба у вас срещу бившите ви господари? Дали защото с падането си разрушиха удобния ви свят на плужек и слуга и ви се наложи отново да ближете безброй лайняни задници, да проявявате чудеса от словоблудство за да неглижирате тъмното си минало, да свалите маската си на демократ и почтен човек и зад нея да изплува отвратителната физиономия на безродник, продажник и предател на приятели, принципи и морални ценности, само за да се пълни банковата ви сметка и да запазите удобното си съществуване?
    Това ли е, което ви кара да виждате зад един паметник само лицето на бившия си господар, посмял да ви остави на кучетата, а не милионите обикновени хора, които със саможертвата си спряха фашизма? Или точно това ви дразни?
    Защо и дума не промълвихте за паметника на американските пилоти загинали при бомбардировките на София, убийци на хиляди български жени, деца и старци? Как да хапете ръката, която ви храни? И какво значение има историческата истина, когато става въпрос за ПАРИ ?
    Не бих се занимавал с вас, защото от вашата порода ми се повдига, но все по-честото ви появяване в публичното пространство е възмутителна проява на наглост, безпринципност и алчност.Господине, бивши комунисти няма! Бивши предатели няма!Бивши безродници няма!
    Агент Ивайло не ни натрапвай фалшивите си господароудобни ценности, лайняния си морал и поръчковите си писания.Поне веднъж в живота си проявете доблест без пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *