2024-04-23

15 thoughts on “Разследват шефа на партия „Другата България“ за имотни измами

  1. А стига с тоя смешник и с тия платени съобщения. Скоро всички ще са забравили за ченджаджията (и съответно работещ за ченгетата) Божо Дупето. На предишните избори се излъгаха да гласуват 1 човек от хилляда за него, а това си е в реда на статистическата грешка. На тези избори ако събере пари да плати таксата- за него ще гласуват 1 от 1 милион.

  2. Усетиха се, че на следжащите избори това ще е една от водещите партии и веднага почнаха да й чернят името… Нещо естествено за Анадоска България!

  3. Малко ми прозвуча като оправдание това, без да се засягате. Или ги давате или не ги давате. Кой сте пращали и къде е съвсем отделна тема.

  4. Ето за това иде реч – давам и по-големи суми давам и не само аз, но… ниц (така казвахме като деца)
    Нищо че човек им изпратихме от Франция специално да се срещне с тях и с Божидар Димитров и с Росен Иванов.
    Нататък ще продължа след малко, че ако се разприказвам много време ще вземе, а сега ме чакат.

  5. Точно за това иде реч. Информацията не е удобна на някои хора. И вие като привърженик на идеята за преброяването – не мога да разбера защо публикувате анти-материали. Защо не подкрепите кампанията и не дадете Вие въпросните 160 лева щом казвате, че тази сума не е проблемна за нито една организация, което е вярно?

  6. Казвате, че ви е станало ясно – ОК.
    За всеки случай, за да изясним и за останалите читатели ще ви помоля да ми отговорите на следния въпрос или поне дайте някакво според вас разумно предположение:
    Защо когато при Росен Иванов бе представител на Обществените съвети-ОС (срещата уредена с триста зора и човекът ни, дошъл от чужбина специално, го е чакал поне 40 минути) то шефът на ДАБЧ не е откликнал на предложението да бъдат преброени българите зад граница, дори не си е направил труда да го внесе в НСИ да си измие ръцете с института?

  7. Да, да стана ми ясно. Но сякаш оборвах позицията Ви, така обяснявате. Всичко което твърдя е, че независимо кой и как , просто е добре да се свърши това нещо в крайна сметка, и ако ще партия да е, важното е да се свърши работата. Крайната цел.

  8. Вие не знаете отговора, но и не се опитвате да ни подскажете дори поне едно предложение 🙂
    Добре ще ви кажа, че:
    1) идеята за преброяването на българите зад граница,
    2) въпросът защо не са преброени,
    3)и натискът да бъдат преброени
    въобще не е инициатива на ПП „Другата България“.
    За справка вижте уебсайта:
    http://www.globalbulgaria.org/
    и дори една от последните публикации тук на този сайт:
    https://www.eurochicago.com/2011/03/zayavlenie-do-predsedatelya-na-dabtch-rosen-ivanov/
    Вижте там точка 6 и 7.
    Временните обществени съвети и аз в частност от името на АССАП са решени не само да накарат държавата (например в лицето на ДАБЧ) да преброи българите зад граница, но и да потърсят отговорност за това кой е виновен до сега това да не бъде направено.
    Но до вчера, когато изтече срокът за отговор по закон (забележете шефът на ДАБЧ адвокат Росен Иванов е готов да погази дори закона) нямам отговор на официалното ми писмо заведено с входящ номер в Агенцията.
    Сега започвате ли да се сещате за какво идва реч и има ли нужда да продължавам нататък?

  9. Ама няма никакъв смисъл мен да ме питате за това,защото и аз не знам отговора. На мен също ми е много чудно защо държавата не се е заела с тази инициатива? Трябва ли да бъде тайна бройката им?

  10. Г-жо Илиева, никой не оспорва нуждата да се преброят българите зад граница, но хайде ще ви задам последователно няколко съвсем лесни въпроса.
    Първият:
    Започвам с това, че да се направи подобна анкета и страничка отнема не повече от 2 (два) работни часа на един програмист – нека взима 50 лева на час това прави 100 лева. За компютърен хостинг още 60 лева. Всичко на всичко разходите са 160 лева. Ха кажете ми защо държавата не направи точно същото преброяване с точно толкова въпроса и с такава уебстраничка? Та нима и най-бедната държавна организация няма 160 лева? Ще изчакам да ми отговорите, за да ви задам следващия въпрос – не по- сложен 🙂

  11. Хахо ли си хихи ли си какво си. Ако не можеш да разбереш колко е права г-жа Мирчева значи и ти си поредния заблуден, който вярва на всяка жалка манипулация от страна на медиите. Много си зле… Съжалявам те.

  12. Не знам кой кого и защо клевети, но е факт, че е добре да се преброят българите по света, за да имаме в крайна сметка една представа колко са те. Наистина няма да е зле

  13. Нине, това твоето е истинска първоприлска шега 🙂 Разсмя ме до сълзи 🙂

  14. Поредния опит да се накърни репутацията на добър човек в България. Ужасно ме притеснява факта, че нашите журналисти биха наклеветили всеки само и само да има някаква новина…

  15. Всичко е ясно, само едно недоглеждане разваля доброто впечатление от солидно подплатеното откъм факти журналистическо разследване на „Биволъ“:

    -Кой и кога е произвел лейтенант Шмидт в капитан?

    Що се отнася до световната столица на шахмата – Васюки – нашето отечество отдавна е задминало по дебелашка изобретателност Великия комбинатор.

    Както е речено: и децата на лейтенанта, и героят на Илф и Петров – ряпа да ядат.

    И Луис Керъл да възкръсне, не би се оправил в Страната на чудесата – Република България. Даже опиянчена Русия успя за няколко години да стъпи на крака, а тук затъването изглежда все по-необратимо.

    Вие там, дето ни поглеждате отдалече, имате ли някакво (каквото и да е) мнение по въпроса?

    Или ще трябва да избираме между „Следствието е приключено, забравете“ и „Останалото е мълчание“…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *