Home » Авторски страници, политика

Разрешение за български вот в Ирак, Тунис, Доминиканска република

2021.02.24 Няма коментари
Spread the love

.

Ирак, Тунис, Доминиканската република са дали съгласие за провеждане на тяхна територия на предстоящите на 4 април български парламентарни избори, съобщи пресцентърът на МВнР. Още информация за гласуването на българските граждани в други страни вж. тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук и тук.

Ирак даде съгласие за организиране на изборите на 4 април 2021 г. на територията на страната

Министерството на външните работи на Ирак e информирало българското Външно министерство, че дава съгласие за организиране на изборите за Народно събрание на 4 април 2021 г. на територията на страната.

В нотата се посочва, че съгласието е дадено за разкриване на избирателна секция в дипломатическата мисия на България в Багдад.

.

Тунис даде съгласие за организиране на българските избори

Министерството на външните работи, миграцията и тунизийците зад граница на Тунизийската република е информирало българското посолство, че според тунизийските компетентни власти няма пречки за провеждане на избори за народни представители за Народно събрание на 4 април 2021 г.

Изискването на тунизийските власти е да бъдат спазени санитарните протоколи, във връзка с превенцията разпространението на коронавирус, които действат на територията на Тунис.

.

Доминиканската република даде съгласие за организиране на българските избори на нейна територия

Доминиканската република даде съгласие за организиране на нейна територия на предстоящите български парламентарни избори. Министерството на външните работи на Доминиканската република е уведомило с вербална нота българското Външно министерство, че избирателна секция може да бъде открита в почетното консулство на Р. България в Пунта Кана.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.