Home » Авторски страници, политика

Отговор от омбудсмана относно задължителното гласуване и правата за гласуване в чужбина

2016.11.03 Няма коментари
Spread the love

Днес по електронната поща се получи отговор от националния омбудсман на Р. България г-жа Мая Манолова, на наше писмо до различни институции, свързано с абсурда – задължилтелно гласуване в чужбина. Писмото, което изпратихме на 12 октомври т.г., можете да видите тук. Публикация с отговора, който получихме на 30 октомври от Централната избирателна комисия – тукОтговора, който получихме днес от националния омбудсман, може да се изтегли в оригинал оттук – отговор омбудсман.

По-долу публикуваме факсимиле с отговора на г-жа Мая Манолова. В него тя акцентира върху правата за гласуване в чужбина и на това, че българските граждани в чужбина имат по конституция равни права и задължения с българските граждани в страната.

11

2

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.